Aanbod

Zelfgemaakte herbruikbare mondmaskers

Burenhulp / informele zorg

Het zorgpersoneel heeft de medische/professionele maskers het hardst nodig, maar de rest kan gebruik maken van herbruikbare mondmaskers/kapjes! Deze mondmaskers zijn nuttig voor mensen die thuiszitten en even de deur voor iemand willen open doen of even boodschappen willen doen.

Al een tijdje ben ik bezig met het maken van deze katoenen herbruikbare mondmaskers. Deze mondmaskers werken volgens het principe van een kussensloop. Aan de binnenkant kan je een soort van filter inschuiven. Dat kan een papieren zakdoekje, een stofzuigerzak, etc zijn. Vervolgens kan je deze mondmaskers op 90 graden wassen, strijken en zo weer hergebruiken. Op mijn Facebookpagina heb ik ook een korte filmpje geüpload, waarin te zien is dat de maskers in een hygiënische omgeving zijn gemaakt en hoe de masker werkt.

Ik deel deze herbruikbare mondmaskers gratis uit! Als je ook graag zo een mondmasker wilt, kan je een mailtje sturen naar: shafia.creativiteit@gmail.com of een Whatsapp/Facebook berichtje!

Maar ook alle hulp is welkom!

  • Ik heb namelijk te maken met bezorg/verzendkosten & materiaalkosten en daarom heb ik een crowdfunding gestart. Via deze link: gf.me/u/xugzny kan je een kleine donatie doen, zodat ik door kan gaan met het maken en gratis uitdelen van deze mondmaskers
  • Ook als iemand nog (dunne) witte/zwarte katoenen stof of (dunne) elastiek heeft, dan hoor ik dat ook graag!

Let op: 

- Het zijn geen gecertificeerde professionele mondmaskers, maar kunnen wel helpen om wat veiliger te blijven. Met deze mondmaskers raak je bijvoorbeeld je gezicht minder snel aan. 
- Max 3 mondmaskers per persoon. 

locatie De Meevaart
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 2 april 2020, 13:41 uur
Deel dit: