Activiteit

Jongeren Zetten Oost in Beweging (Alle Kleuren Oost Terras)

donderdag 14 maart 2019 , 19:00 - 21:30 uur

Jongeren zetten Oost in beweging......

Op het Alle Kleuren Oost terras maken we kennis met projecten en jongeren die hun stem gebruiken om Amsterdam Oost in beweging te brengen. Op allerlei manieren...

Sociaal Cement zal de 'Raad van Oost' lanceren. Een platform waar jongeren met elkaar in gesprek gaan en samen een stem vormen, waarmee zij gevraagd en ongevraagd hun mening gaan delen met de rest van Oost.

Het LGBT Youth Performance Initiative Amsterdam, geeft jongeren een podium waar zij hun verhalen, hun ervaringen, hun mening via de kunst delen.

Beiden vertellen over hun nieuwe projecten en hoe jongeren daar aan deel kunnen nemen. Wie weet iets voor jou om aan mee te gaan doen? Naar te gaan kijken? Of je door te laten inspireren?

Heb jij ook een project met of voor jongeren? En wil je contact leggen met jongeren, met andere projecten of jouw aanbod delen? Kom dan! Neem wat materialen mee om uit te delen!

Ben je een jongere uit Oost en ben je benieuwd waar jij je aan kan sluiten? Kom dan zeker!

Wij zorgen voor soep, brood, inspiratie en leuke ontmoetingen!

Het AKO-terras is bedoeld voor jongeren uit Oost, voor mensen die met jongeren werken en voor een ieder die er bij wil zijn!

Kies een locatie
Jungle (voorheen Badcuyp) Tweede van Swindenstraat 26, 1093 VS Amsterdam
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: