Vacature/hulpvraag

Gezocht: PROJECTCOÖRDINATOR SAMEN VOORUIT!

Geplaatst op 1 februari 2019, 16:01 uur

Samen Vooruit is een buurtinitiatief van actieve bewoners uit Amsterdam Oost met focus op de Indische Buurt. In de afgelopen jaren hebben bewoners samen met stadsdeel Oost de prioriteiten voor de buurt ontwikkeld en vertaald in de gebiedsprogramma’s voor de Indische Buurt. Vorig jaar is het bestuurlijk stelsel in Amsterdam veranderd en daarmee ook de positie van het stadsdeel. Voor ons als bewoners betekent deze wijziging dat wij ons nu ook moeten richten op de centrale stad. Om die reden zijn wij gesprekken met wethouders van de gemeente Amsterdam gestart over de vier programma’s die wij hebben ontwikkeld. Deze programma’s richten zich op bestrijding van armoede, talentontwikkeling en jongeren, ontwikkeling van een duurzame en circulaire wijk en versterking van de lokale democratie.

In 2019 ondernemen wij de volgende activiteiten:

1)    Onder regie van 4 initiatiefnemers worden de programma’s verder ontwikkeld samen met bewoners, lokale overheid, maatschappelijke organisaties en ondernemers

2)    Ontwikkelen van een stevig en uitgebreid netwerk in de buurt.

3)    Onderzoeken en oprichten van een buurtcoöperatie Samen Vooruit.


Ter ondersteuning van deze activiteiten zijn wij met spoed op zoek naar een projectcoördinator voor gemiddeld 12 – 16 uur per week

 

PROFIEL
Wij verwachten van een projectcoördinator dat zij/hij:

-       Een organisatietalent is en enige ervaring heeft met projectmanagement

-       Communicatief vaardig is en goed de pen weet te hanteren

-       Proactief, ondernemend en een echte teamspeler is

-       Affiniteit heeft met samenlevingsvraagstukken

-       Flexibel is in de omgang en qua taakinvulling

-       Over tenminste een Hbo werk- en denkniveau beschikt

-       Bij voorkeur afkomstig is uit Oost

TAKEN

1.         Coördinatie en ondersteuning van het programmateam en het buurtinitiatief in de breedste zin

2.         Faciliteren bij het verder ontwikkelen en versterken van het netwerk in de buurt en van bijeenkomsten met en voor de buurt

3.         Opstellen, coördineren en bewaken van (project)planningen

4.         Afstemmen met en ondersteunen van de communicatiemedewerker en andere betrokkenen

PROCEDURE
Belangstellenden voor deze functie kunnen reageren voor 18 februari 2019 door het sturen van een sollicitatiebrief (per mail) naar info@samenvooruit.amsterdam. Voor informatie over de functie kun je terecht bij Larry Bath, telefoon 06-15885003.
De sollicitatiecommissie bestaat uit Larry Bath, Hanne van der Kolk en Erik van de Langkruis. De gesprekken worden gevoerd in de week van 25 februari.

WE BIEDEN

Een overeenkomst van opdracht, in eerste instantie voor een half jaar, daarna wordt gekeken of een langdurige samenwerking aan gegaan kan worden.

SAMEN VOORUIT neemt niemand in dienst. De opdracht is voor gemiddeld 12 tot 16 uur per week en de vergoeding hiervoor is gebaseerd op de sociale en maatschappelijke sector.

SAMEN VOORUIT biedt de kans om met een gemotiveerd, ervaren, professioneel, soms wat chaotisch, gezellig en divers team van mensen te werken. Je krijgt veel vrijheid en de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen en je (buurt)netwerk te vergroten.

 

DE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

Organisatie
Samen Vooruit
Illustration
 
Documenten
Deel dit:
1 reactie

Rens van der Linden

di 9 april 2019 00:23
Wanneer halen jullie dit weg, is er nog niemand aangenomen? Ik ben nog steeds beschikbaar!