Organisatie

Your Fresh Start

Onderneming, Netwerkorganisatie

Wie wij zijn
Your Fresh Start is de synergie uitkomst van een groep creatieve en innovatieve social entrepreneurs. Wij willen niet gewoon ondernemen om het ondernemen. Ons doel is ondernemen met een boodschap. Ondernemerschap betekent voor ons ‘oog hebben voor mens en maatschappij en planeet. Je verantwoordelijk voelen voor en respectvol gedragen tegenover mens en omgeving. Wij gaan voor social profit. Een duurzame respectvolle wederzijdse relatie met partners waarbij alle betrokkenen in staat zijn winstgevendheid een meervoudige betekenis te geven. Deze gedrags- en handelwijze levert social profit en duurzame winstgevendheid op.


Werk met ons
Doelgroepen
Your Fresh Start kent diverse partnergroepen (doelgroepen). Your Fresh Start gaat partnerships aan met jongeren, (praktisch en theoretisch opgeleiden), locals (stadsdeel bewoners), starters (start ups/zzp’ers), lokale bedrijven, kennisinstellingen en overheidsinstellingen.


Strategie
Het toepassen van innovatieve technologieën, verbindingen van de ondernemer met de omgeving en het neerzetten van haalbare doelstellingen voor de verschillende stakeholders in een gebied hebben ten doel het economisch versterken en verbinden van de personen in de wijk.

Deel dit:
Contactpersonen van Your Fresh Start