Activiteit

Bach, net zo maar dan anders in de NedPhO Koepel

zondag 25 september 2016 , 15:00 - 16:00 uur

EEN KOEPEL VOL MUZIEK IN AMSTERDAM-OOST

Speciaal voor de maandelijkse zondagconcerten in de NedPhO-Koepel stelt het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest concerten samen met mooie werken, bijzondere instrumenten en gasten, soms met een introductie die de muziek extra inhoud geeft.

In de voorstelling op zondagmiddag 25 september - Bach, net zo maar anders -  speelt Jan Bastiaan Neven met alle verwachtingen en vooroordelen die ontstaan als je de ontzagwekkende muziek van Bach samenbrengt met moderne dans. Samen met zijn broer Henk Neven (resp. cello en bariton) en danseres Heather Ware ontmoeten zij elkaar in spel, humor en kwetsbaarheid.

 

Zondagmiddag 25 september 

NedPhO Koepel Yakult Zaal

Batjanstraat 3, Amsterdam

aanvang 15.00

Bach, net zo maar anders

Toegang € 7,50

Reserveren via www.orkest.nl

 

Locatie
HEEL VEEL MUZIEK IN DE NEDPHO-KOEPEL
De NedPhO-Koepel is een muzikale hotspot op een paar minuten lopen van station Amsterdam Muiderpoort. De Koepel is de thuisbasis van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Wij zetten de deuren graag open voor iedereen die van muziek houdt en die nieuwsgierig is naar de musici of het gebouw. Bezoek een kamerconcert op zondagmiddag, kom met de kinderen op woensdag naar een van de kidsconcerten, maak een orkestrepetitie mee op vrijdag… of doe het allemaal!
Meer informatie over onze activiteiten op www.orkest.nl

NEDPHO-KOEPEL
Batjanstraat 3
Amsterdam
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: