Activiteit

Opening Week tegen Eenzaamheid

donderdag 27 september 2018 , 17:30 uur

 

Cultuur Connectie Oost is een nieuw initiatief. Wij maken culturele activiteiten in heel Oost zichtbaarder , we stimuleren samenwerking tussen culturele organisaties en maken onze programmering toegankelijk voor een divers publiek.

Wij, dat zijn op dit moment een initiatiefgroep van de Meevaart, het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest (NedPhO-NKO), DEGASTEN, Theater Oostblok en Studio/K.
Eén van de activiteiten van de Cultuur Connectie Oost is thematische programmering op meerdere locaties. Een eerste pilot vindt plaats in september 2018 in de week van de eenzaamheid.

De week tegen eenzaamheid is van 27september t/m 6 oktober, in deze week heeft Cultuur Connectie Oost een speciaal programma rond dit thema samengesteld.

Deze week waarin we connectie centraal stellen, beginnen we met een feestelijke opening op 27 september om 17.30 uur bij Theater Oostblok, waar de initiatiefgroep meer zal vertellen over Cultuur Connectie Oost en het gezamelijke programma tijdens de week tegen eenzaamheid. Je bent van harte welkom!

 

Locatie
Plein Theater
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: