Activiteit

Amsterdam Blend Weggeefmarkt // nldoet

zaterdag 14 maart 2020 , 12:00 - 17:00 uur

Kom Langs, Geef Weg en Zoek Uit tijdens de jaarlijkse Amsterdam BLEND Weggeefmarkt - het grootste freecycle evenement van de stad met aandacht voor duurzaamheid, vrijwilligerswerk en lokaal talent. Activiteiten en spullen zijn gratis - want iedereen deelt íets! Overbodige spullen krijgen zo een tweede leven en we leren leuke nieuwe stadsburen kennen.

Lever je weggeefspullen in bij de entree, scoor iets 'niet nieuws' in de weggeefzaal, leer buurtinitiatieven kennen, doe iets creatiefs en geniet van muziek, eten en drinken in het restaurant.
Entree: Lever weggeefspullen in of doe een gelddonatie aan de deur.

Kijk op de site voor alle info en mogelijkheden.

* Vrijwilligers gezocht! De Weggeefmarkt is ieder jaar een succes dankzij de inzet van enthousiaste Amsterdammers. Als club, goede buur, betrokken ondernemer, sociaal initiatief en creatief of muzikaal talent. Wil je gezellig meehelpen als vrijwilliger? Een eigen activiteit of vermaak verzorgen? Heb je vragen of ideeën? Mail meedoen@amsterdamblendmarket.nl

* De weggeefspullen zijn alleen bedoeld voor particuliere Amsterdammers voor eigen gebruik. Niet voor wederverkopers of partijafnemers.

* Amsterdamse stichtingen en sociale initiatieven die geholpen zijn met gratis spullen kunnen contact opnemen voor een ophaalafspraak na afloop van de Weggeefmarkt.

* Teveel weggeefspullen om zelf te vervoeren? Maak een afspraak voor de gratis ophaaldienst op donderdag 12 en vrijdag 13 maart. Vrijwillige chauffeurs rijden door de stad. Meld je aan uiterlijk woensdag 11 maart via ophaaldienst@amsterdamblendamarket.nl vol=vol

Locatie
Stayokay, Timorplein 21 1094CC Amsterdam
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Entree is gratis als je weggeefspullen inlevert, anders een gelddonatie
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: