Project
Init.

Door de Buurt

Geplaatst op 24 april 2019, 19:52 uur

Door de Buurt

Waarschijnlijk heeft u ze wel zien hangen, de vitrinekasten aan het bouwhek bij het Sumatra plantsoen. De buurtbewoners gaan de vitrinekasten vullen met hun dromen en wensen voor de buurt. Van, voor, door en met de bewoners van het Sumatra plantsoen. Door de Buurt is een kunstproject waarbij buurtbewoners de vitrinekasten aan het bouwhek tegenover Sumatrastraat 314 vullen. De werken blijven minstens zes weken hangen.

We zijn begonnen met Dans mee, Teken mee, Fotografeer mee, Schilder mee, Kleur Mee, Doe Lief...
Heb je zelf een goed idee om samen iets te maken? Laat het weten.

Geef je op bij Robert Pennekamp: reserveringen@robertpennekamp.nl

 

Toelichting

mede mogelijk gemaakt door: Stadsdeel Amsterdam Oost, Woningbouwvereniging Eigen Haard, BuurtBalie, CIVIC Amsterdam en de Meevaart

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 6 projectupdates

Robert Pennekamp


zo ook op het Indische Buurt Festival (15 juni), daarna bij het MirrorCenter (23 juni) en bij de KRIMP Club (6 en 7 juli)
0
Open de update in eigen pagina

Robert Pennekamp

Project volgens planning

En gedurende 5 keer zijn er afmaak platen afgemaakt en kleur platen in gekleurd. Het zaten heel mooie kleurplaten tussen. Ze hangen nu allemaal.
0
Open de update in eigen pagina
3 reacties

Robert Pennekamp

ma 28 oktober 2019 20:45
er worden visuals gemaakt van de ideeën, concepten, en gesprekken door de bewoners, rondom de herinrichting van het Sumatra plantsoen, de bedoeling is dat deze in de kijkkasten/ vitrine kasten aan het bouwhek komen. De kinderen hebben ook al wat tekeningen gemaakt.

Robert Pennekamp

wo 30 oktober 2019 11:34
ja een goede bijeenkomst over de ideeën van de herinrichting van het SumatraPlantsoen. De volgende keer de tekeningen en ideeën in de kijkkasten...

Robert Pennekamp

di 12 november 2019 16:27
de visualisering van enkele ideeën hangen in de vitrine bakken of ook wel kijk kasten aan het bouwhek bij het Sumatraplantsoen.