Aanbod

Rolstoel rollen doe je zo!

Vier studenten van de opleiding Ergotherapie van de Hogeschool van Amsterdam hebben in samenwerking met Kennismarkt Oost en Cordaan een workshop opgezet over het duwen van een rolstoel. De workshop ‘Rolstoel rollen doe je zo!’ vindt plaats op maandag 4 juni van 9.30 uur – 12.00 in Participatiecentrum Post Oost aan de Wijttenbachstraat 36hs in Amsterdam Oost.

Rolstoel duwen lijkt zo makkelijk, maar blijkt in de praktijk vaak lastig te zijn. Veel mensen duwen voor heel even een rolstoel, maar wat als je dit als mantelzorger of vrijwilliger regelmatig doet? Hoe duw je de rolstoel, zonder dat het voor jezelf belastend is?

In de workshop ‘Rolstoel rollen doe je zo!’ gaan wij verder in op de manier waarop u de rolstoel kunt duwen, zonder dat het voor de duwer belastend is. De cursisten gaan zelf aan de slag met de rolstoel om de opgedane kennis toe te passen in de praktijk.

Kennismarkt Oost biedt gratis cursussen en workshops aan. Het aanbod is voor mensen die wonen in Amsterdam-Oost en iets voor anderen willen doen als vrijwilliger of mantelzorger. Deelname aan de workshop is gratis. Inschrijven kan via de website van Kennismarkt Oost: http://oost.kennismarkt.amsterdam Na aanmelding ontvang je automatisch een e-mail met een bevestiging van je deelname.

locatie 
Post Oost
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 22 mei 2018, 09:11 uur
Deel dit: