Aanbod

Amateur toneel

Theater

De Tijger is amateurtoneelvereniging uit de Amsterdamse Indische buurt. Doel is altijd een goede kwaliteit voorstellingen en activiteiten, waarbij er veel ruimte is voor plezier, maatwerk en zelfontplooiing. Iedereen is van harte welkom een eerste of driehonderdste tijgersprong vóór of achter de schermen te wagen.

 

Repetities

De Tijger repeteert elke woensdagavond tussen 19.30 en 22.00 uur in buurthuis de Meevaart.  

Regieconcept

De Tijger maakt gebruik van de visie van regisseur Floris Timman. Zijn zelf ontwikkelde feedbackmethode maakt gebruik van reageren op elkaar in de situatie. Een professional zou zeggen: het Pad van Handelingen zonder zintuiglijke herinnering. Maar om het voor iedereen toegankelijk te houden: flexibel op elk niveau. Zowel voor iemand zonder ervaring als voor professionals. Om in kwetsbaarheid uit elke situatie gewoon het beste te halen. Want toneel is niet alleen leuk om te doen, maar heeft die passie nodig!

We zijn allemaal mensen van vlees en bloed en dat willen we laten zien en ervaren in ons lieve Amsterdam, dat mede zo mooi is door haar variatie en het elkaar in zijn waarde laten.

 

Lid worden

Iedereen van elk niveau is zeer welkom lid te worden. Dit kan om ons te ondersteunen, maar zeker ook door actief deel te nemen. Zo zijn we op zoek naar acteurs en actrices, maar ook bijvoorbeeld naar ontwerpers en medewerkers voor decor, kostuum en licht. Met onze lage contributie willen wij toneel voor iedereen toegankelijk maken.

Graag horen wij van jou!
 

locatie 
De Meevaart
Illustration
 
Illustration
 
Documenten
Geplaatst op 22 januari 2021, 12:50 uur
Deel dit: