Aanbod

gereedschapsuitleen oost is open!

Onderhoud gebouwen, Meubelmaken & -reparatie

De Eester verduurzaamt begint in de Meevaart een gereedschapsuitleen door en voor buurtbewoners. Je leent voor een klein bedrag allerlei gereedschap, bijvoorbeeld om te boren, timmeren of tuinieren. Kijk op www.eestergereedschapsuitleen.nl voor het aanbod en meer informatie. 

 

Wist je dat jouw grootste impact op het milieu veroorzaakt wordt door spullen die je nieuw koopt? Het kost veel energie, verbruikt veel grondstoffen en er is al genoeg.

De gereedschapsuitleen biedt uitkomst. Iedereen heeft wel eens een accuboor of een zaag nodig, maar niemand gebruikt het dagelijks. We hoeven dit dus niet allemaal apart in huis te hebben. Nu kunnen we het delen met onze buren!

Dit zorgt voor meer ruimte in huis, in je portemonnee, je bent duurzaam bezig én je ontmoet (nieuwe) buurtgenoten.

De Eester heeft praktische oplossingen om duurzaam te leven. Vele kleine stappen maken grote impact. Laten we de aarde niet langer uitputten. Duurzaam leven doe je met gemak!

Open vanaf 19 september op dinsdag- en vrijdagavond van 17.00 – 18.30 uur. 

Heb jij affiniteit met gereedschap, klussen of een deeleconomie?

Wij zoeken nog enthousiaste bewoners die het mogelijk maken dat de gereedschapsuitleen elke week goed kan draaien! Bij interesse neem contact op met duurzaam@buurtcooperatieohg.nl. 

locatie 
De Meevaart
Illustration
 
Geplaatst op 4 september 2023, 14:34 uur
Deel dit: