Aanbod

Wijkverpleegkundigen voor preventie & netwerken

Thuiszorg, Maatschappelijke dienstverlening / participatie, Zorg, Clienten / burgerbelang

Wij zijn wijkverpleegkundigen van Evean, Zorggroep Amsterdam Oost en Leven & Zorg en werkzaam in de Indische Buurt / Oostelijk Havengebied. Als wijkverpleegkundigen, verlenen we onder andere zorg thuis, daar waar u zich niet zelfstandig mee kan redden.  We krijgen van de verzekeraar ook ruimte om méér te doen dan dat.  We richten ons ook op preventie en netwerken op het gebied van zorg en welzijn in de buurt. Doel is om de verschillende gezondheidsrisico’s van de buurtbewoners in kaart te brengen, tijdig te signaleren en te verminderen.

Hoe? We geven voorlichtingen aan verschillende groepen buurtbewoners (bij groepsactiviteiten, koffie-ochtenden etc. in samenwerking met Robert de Klerk (wijkverpleegkundige van Buurtzorg) en de buurtverzorgsters van SIPI) en we houden spreekuren op verschillende lokaties Onlangs hebben we afgesproken om ook bij de apothekers in de IB/OHG een spreekuur te houden. Wij willen daarnaast zoveel mogelijk contact leggen met de buurtbewoners door middel van het bijwonen van buurtbijeenkomsten, wijktafels en aansluiten bij de groepsactiviteiten in de buurt. Op die manier komen we er achter waar u als buurtbewoner behoefte aan heeft mbt informatie en advies op het gebied van gezondheid en welzijn

Kortom, wij zijn als wijkverpleegkundige de spil in de wijk die u kan informeren, adviseren en doorverwijzen op verschillende vlakken. Heeft u vragen bel of mail gerust met 1 van de wijkverpleegkundigen! Er komt op korte termijn een algemeen mailadres.

Miranda Beerthuizen (IB/OHG) 020 - 8208230  / m.beerthuizen@levenenzorg.nl

Esther Belt (OHG) 06-30292689 / esther.belt@evean.nl

Annemieke Scholte (OHG) 06-22530874 / a.scholte@zgao.nl

Maria Nevels (IB) 06-22530874 / m.nevels@zgao.nl

locatie 
Indische Buurt
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 10 februari 2016, 12:43 uur
Deel dit: