Activiteit

Filmpremiere Verecundus

Maandelijks: Op laatste $record.getLabel('dag in de week').toLowerCase() , 17:00 - 19:00 uur

Verecundus is Latijns voor zelfbewust. Dit is de naam van een mooie voorlichtingsfilm, die Papiapodia heeft geproduceerd voor het vmbo en het middelbaar beroeps onderwijs, het algemeen voortgezet onderwijs en voor groep 8 van het basis onderwijs. Deze film gaat over twee meiden die verliefd worden op een en dezelfde jongen. Hoe het afloopt, kunt u meemaken, tijdens een bezoek aan de premiere. Deze film van 20 minuten, heeft een preventief karakter met een debat aan het eind. Scholieren debatteren met elkaar aan de hand van stellingen die aan het eind van de film worden gepresenteerd. Onderling stemmen zij op de beste debatteerder. 

 
Toelichting:
Op dit project hebben vrouwenorganisaties gestemd tijdens de subsidie beslisronde van Service Punt Emancipatie in Amsterdam. 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door SPE Amsterdam.

De filmpremiere is op 3 september 2019 om 5 uur in Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade 179 in Amsterdam.

Parkeren kan bij Parkeergarage Brazilie in Oost, het eerste 1,5 uur is gratis parkeren, daarna 3,50 per uur. Tram 26 is slechts 2 haltes vanaf het Centraal Station en die stopt voor de deur. Aanmelden vooraf: papiapodia@gmail.com of app ons op 0622226816

 Sharynné Martijn Theater Stichting Papiapodia
website: https://papiapodia.academy
facebook: facebook/papiapodia
twitter: @papiapodia
email: papiapodia@gmail.com

Locatie
Pakhuis de Zwijger
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: