Activiteit

KUNST STRAAT

zaterdag 4 september 2021 , 12:00 - 19:00 uur

Sumatrastraat wordt Kunststraat
De Sumatrastraat wordt Kunststraat op zaterdag 4 september 2021. Van 12 uur tot 19 uur, vanaf de hoek van de Javastraat waar het Kruidvat zit, tot aan het Timorplein komen standjes, activiteiten en een kunstmarkt. Kunstenaars, en kunstinitiatieven uit de Indische Buurt van Amsterdam Oost presenteren zich.

Wat is er te doen?
Er is van alles te beleven achter, voor en tussen de kramen. Workshops, acties en optredens. Borrelend, prikkelend, creatief. Je kan zelf aan de slag, kennismaken met de de kunstactiviteiten in de buurt en er zijn hebbedingetjes te koop.

Wie doen er mee?
Met onder andere: het Marktcollectief, Ageethe Groenendaal a.k.a Pixelpolly, het Buurtatelier, Camille van Neer, Erna Leussink, Esra Sakir Film, Jonathan Schuit, de KRIMPclub, Netty Gelijsteen, Open Oost, PIM Atelier, Robert Pennekamp, Sonya Wilson, a.k.a. Sondelart, Trans Art School en TransAmsterdam, Shafia’s Creativiteit, Erik van Ophem met Poppenkast Opgepast en meer.

Ook Irene Janze geeft een tekenles, Tamara Collages komt met collages. Er zijn Gedichten vanuit de vuilcontainer, Plakken aan de Plakzuil, Hangen aan het Hek…

De Kunststraat is onderdeel van het Indische Buurt Festival.

Locatie
Sumatrastraat
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)

Illustration
 
Deel dit:
4 reacties

Robert Pennekamp

di 17 augustus 2021 18:42
Waarom ?

Robert Pennekamp

di 17 augustus 2021 18:43
Hoezo

Robert Pennekamp

di 17 augustus 2021 18:43
Wanneer

Robert Pennekamp

di 17 augustus 2021 18:44
Met wie