Activiteit

Expositie ‘Gewoon Anders’. Buurtkinderen exposeren met kunstenaars

vr 15 okt 2021 - za 15 jan 2022 , 15:00 - 17:00 uur
Illustration

Kinderen van Het BuurtAtelier laten hun ideeën en fantasieën over de toekomst zien. Kom kijken naar de unieke uitvindingen, opvallende voertuigen en bijzondere brillen.

De afgelopen periode is een tijd geweest die de kinderen niet snel zullen vergeten. Alles wat altijd heel gewoon leek, was zomaar anders. Maatregelen veranderen steeds en daardoor ook ieders mogelijkheden. Het gewone wordt ongewoon en het ongewone wordt normaal. Deze ongewone situatie schreeuwt om nieuwe creatieve oplossingen. De kinderen van Het BuurtAtelier lieten hun ideeën en fantasieën daarover los. Ze gingen met veel plezier experimenteren, uitvinden en maken. Hoe ziet de toekomst eruit? Wat zijn handige uitvindingen of hulpmiddelen? Wat zou je willen veranderen of toevoegen?

Deze expositie is het eindresultaat van het kunstproject Gewoon Anders o.l.v. Mette Steincke. Tijdens dit project hebben kinderen van 6 -11 jaar twee vindingrijke kunstenaars uit verschillende disciplines ontmoet. De kunstenaars toonden hun werk en vertelden over hun beroep, het artistieke proces en over wat hen inspireert. Hieruit zijn unieke kunstwerken ontstaan.

In de expositie worden de kunstwerken van de kinderen tentoongesteld naast het werk van de kunstenaars Mark Bischof en Anja Brunt.

Locatie
OBA Javaplein
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op vr 15 oktober 2021. Beëindigd za 15 januari 2022
Deel dit: