Activiteit

ART JAM experimental Jamsession

vrijdag 12 november 2021 , 19:00 - 21:00 uur
Illustration

De ART JAM op vrijdag 12 nov 2021 gaat niet door en wordt verplaatst ivm de maatregelen. Bekijk de site wanneer de volgende keer is, of stuur een email dan hou ik je op de hoogte...

De ART JAM Experimental Jamsession is een event van, voor, door en met artiesten, muzikanten en kunstenaars. Improvisatie, experiment en samen wat maken staan voorop en centraal. 

Hoe werkt het?
Muzikanten neem je instrument mee. Creatieven neem je attributen mee. Performance artiesten neem je spullen mee. Beeldend kunstenaars neem je stiften, potloden en verf mee. Dichters, verhalen vertellers, neem je geschreven teksten mee. Dansers, comedians, acteurs….

Laat je inspireren
Zo gauw je de theaterzaal instapt maak je onderdeel uit van het kunstwerk. Er is een backline, er is een microfoon (wellicht meerdere) een muziek installatie. Er is een tafel met papier en kunst materialen, stiften een leeg doek, vellen papier en verf. Geef ruimte aan elkaar en aan het experiment. Probeer, doe en durf. Alles mag en kan. Niets hoeft, niets moet.

Maak er wat van en doe het zelf…
Soms begint een kunstenaar wat te tekenen, waar een muzikant op doorborduurt. Of een dichter steekt een muzikant aan, om iets erbij te spelen. Een muzikant speelt wat en andere muzikanten begeleiden het, een jamsessie. Wellicht zitten er één of meerdere kunstenaars geïnspireerd wat te tekenen of te schilderen die elkaar inspireren. Alles is, kan en gaat ontstaan….

Speeltuin voor creatieven
De vergelijking met een speeltuin voor creatieven, een kunst laboratorium een experiment zonder begin en eind, een netwerk voor gelijkgestemden. Een feest voor makers. Het klopt allemaal.

Maximum aantal plaatsen, inschrijven vooraf.

Locatie
De Meevaart
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
Art Jam Experimental Jamession
Deel dit: