Activiteit

ABFF-OnTour in Amsterdam Oost

vrijdag 29 april 2022 , 14:00 - 18:00 uur
Illustration

Amsterdam-Oost staat bekend als het meest diverse stadsdeel. Hier leven de meeste culturen samen en zijn alle leeftijden volop vertegenwoordigd. Hoe is het om jong te zijn in Oost?  Of om hier oud te worden? Zijn jong en oud samen gelukkig in de buurt? Voelen mensen zich thuis omdat ze bij een bepaalde groep horen? Wat doen bewoners, sociale en maatschappelijke organisaties en buurthuizen om de wijken in Amsterdam Oost nog beter te maken?                                                                  

                                                U I T N O D I G I N G

Beste allemal,
We nodigen u van harte uit voor een bijzondere filmbijeenkomst in Amsterdam oost. Het Amsterdams BuurtFilmFestival, ABFF organiseert samen met buurthuis Meevaart op vrijdag 29 april 2022 “ABFF-OnTour Oost” in de theaterzaal van de Meevaart zal het thema zijn: “Samen gelukkig jong en oud zijn”. 

De films reflecteren op de specifieke onderwerpen in Oost. Samen met buurtbewoners, buurtorganisaties en experts verdiepen we ons in de inhoud en wisselen we verhalen en ervaringen uit. 

Entree: Gratis        

De Meevaart, Balistraat 48 A, 1094 JN Amsterdam

Aanmelden: https://www.facebook.com/events/1122580438527653/?ref=newsfeed


** Wij verzoeken u vriendelijk om onze uitnodiging door te sturen naar uw vrienden, buren en bekenden in uw netwerk die ook zouden willen komen. 

Graag willen wij u een mooie en inspirerende avond bezorgen!

Locatie
De Meevaart
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
omschrijving doelgroep 
Iedereen Welkom!
Documenten
Deel dit: