Activiteit

Amsterdam Talks Sex: Body Positivity

donderdag 16 november 2023 , 20:30 - 21:30 uur
Illustration

Amsterdam Talks Sex

Plein Theater en The Sexy Love Collective presenteren vanaf september 2023 nieuwe edities van de talkshowserie Amsterdam Talks Sex! Bekend van de online afleveringen in coronatijd en nu terug als zaalprogramma.

In de serie maakt seks, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen in gesprek te gaan op dit thema, vanuit elke keer een andere invalshoek. Veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat je wilt weten. Er zijn zoveel schakeringen in de echte, diverse wereld van seksualiteit. Verschillende culturen denken anders over seks, ieder mens beleeft seksualiteit anders en verschillende groepen in de samenleving gaan er anders mee om. In Amsterdam Talks Sex vieren we die diversiteit en willen we een safe space creëren waar we laten zien hoe leuk én leerzaam het is om over seksualiteit te praten.


Deze editie zal gaan over het onderwerp Body Positivity!

De body positivity beweging pleit voor acceptatie van het menselijk lichaam in al zijn verschijningsvormen, stelt bestaande schoonheidsidealen ter discussie en streeft naar een positief zelfbeeld. Body positivity is gestart als een reactie op hoe er tegen mensen met overgewicht werd aangekeken, maar heeft zich ontwikkeld tot een bredere beweging die zich bezig houdt met alle lichamen die anders zijn dan het lichaamsbeeld dat in de media gepresenteerd wordt.

Rondom de talkshow wordt er ook een Marrokkaanse eettafel en een randprogramma georganiseerd.

 

Buurtredactie

Wil je meedenken met ons programma? We zijn op zoek naar een buurtredactie!

Neem hierover contact op met Bibi Trompetter via bibi@plein-theater.nl

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
Regulier: €17.50 | CJP/ Student: €15.50 | Kunst(vak)student: €13.50 | Stadspas groene stip: €4,50 | Inclusief welkomstdrankje
Deel dit: