Activiteit

Hart op tong, bord op schoot – Een avond met kantlijnverhalen

donderdag 23 november 2023 , 18:00 - 20:00 uur
Illustration

Kijk me aan
En zeg iets aardigs
Al dat gedonder en gebliksem 
kennen we nu wel

[Kantlijnschrijver Pieter Groen] 

Een warm welkom voor iedereen die van verhalen houdt: op donderdag 23 november dragen schrijvers en dichters van Kantlijn samen met talentvolle buurtgenoten eigen verhalen voor. Onder de bezielde leiding van Yinske Silva van MetStem hebben zij een voordrachtsworkshop gevolgd, zodat hun werk nog mooier de mond uit en het oor in vloeit. Met een heerlijke bord op schootmaaltijd van het Tugela Kitchenteam kun je alle verhalen meebeleven.

Schrijverscollectief Kantlijn bestaat uit een kleurrijke groep mensen die de wind niet altijd mee hebben en die hun talent in het schrijven van verhalen en gedichten willen ontwikkelen. 
Yinske Silva van MetStem is stemcoach, zangeres en initieerde de theatervoorstelling De Straat die afgelopen voorjaar door de stad trok. “Ik hou van de perfectie van de natuur en de imperfectie van de mens, van ontmoeten en de andere kant van het verhaal.”
Deze Kantlijnavond is de derde op rij, gehost door Tugenoot Karien, schrijfdocent bij Kantlijn.

Donderdag 23 november 2023
18:00 – 20:00 uur optreden met maaltijd
Locatie: Tugela85 (Motuinkamer, Tugelaweg 85)Kosten inclusief maaltijd: betaal wat je kunt. Richtlijn: € 15 (dan doneer je ook voor een buurtgenoot), € 10 (gewone prijs) of € 5 (met stadspas). 
We hebben beperkt plek dus rsvp via: info@tugela85.nl.
Voor meer info zie: Tugela85

Locatie
Kunst- en Cultuurgebouw Tugela85
Tugelaweg85
1091VN Amsterdam
Kosten toelichting
Kosten inclusief maaltijd: betaal wat je kunt. Richtlijn: € 15 (dan doneer je ook voor een buurtgenoot), € 10 (gewone prijs) of € 5 (met stadspas).
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor buurtbewoners, volwassenen, die van taal, verhalen, literatuur, gedichten houden
Deel dit: