Activiteit

Sribi Switi (4+) - Lloydscompany

zaterdag 3 februari 2024 , 15:00 - 16:00 uur
Illustration

SRIBI SWITI

Een dromerige hiphop dansvoorstelling voor 4+


In een speelse droomwereld nemen twee hiphopdansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Anansi (de spin) en Myra (de mier) nemen je mee op hun ontdekkingsreis naar de grote wijze kruisspin. Samen met elkaar verkennen zij een aangename wereld waarin niets is wat het lijkt en waar je dromen werkelijkheid worden. Kleuren, geluid en personages die je alleen in dromenland tegenkomt, veranderen in hetzelfde ritme als de seizoenen. Ze komen tot leven in deze fantasiewereld waarin alles lijkt te zweven.

In Sribi Switi (Surinaams voor ‘slaap lekker’) worden hiphopdansvormen zoals popping, robotics, tutting en waving live aangevuld met sounds, samples en muziek van een beatboxer. Sribi Switi is een speelse voorstelling met een universeel verhaal, geïnspireerd op zowel bekende Surinaamse- als Nederlandse kinderverhalen en -liedjes.

LLOYDSCOMPANY

Bij Lloydscompany van de Rotterdamse hiphoppionier Lloyd Marengo komen dansers, upcoming urban makers én de underground battle scene samen. Met voorstellingen voor theaters en festivals slaat Lloydscompany een brug tussen de straat en het podium. 

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
Volwassene: €15,50 | CJP/Student/-18: €14,50 | Kind (t/m 12 jaar): €13,50 | Stadspas Groene Stip: €4,50 | Inclusief welkomstdrankje

Deel dit: