Activiteit

Nieuwe Noten Amsterdam: Flute Solo & T R O M P O Ensemble

zondag 11 februari 2024 , 15:00 - 16:00 uur
Illustration

Tarmo Johannes (Fluit solo)
Tarmo Johannes (1976, Tallinn) is een Estse fluitist die zich voornamelijk toelegt op hedendaagse muziekuitvoeringen. Hij is oprichter en leider van ensembles U: (fluit-klarinet-viool-cello-piano www.uuu.ee) en Resonabilis (stem-fluit-cello-kanaal www.resonabilis.com), lid en heeft een aantal concerten gespeeld met solofluitrepertoire met groot succes. Sinds 2019 is hij lid van de Estse Elektronisch muziekensemble.

De afgelopen jaren is Tarmo Johannes ook actief bezig geweest met geluidssynthese en programmering. Zijn voornaamste interesse is het creëren van algoritmisch gecontroleerde stukken voor live optredens, vaak met deelname van het publiek. Sinds 2015 is Tarmo Johannes de belangrijkste ontwikkelaar van CsoundQt. Tarmo Johannes geeft fluitles aan de Tallinn Muziek- en Balletschool (Estland) en verschillende vakken gerelateerd aan nieuwe muziek aan de Esonian Academie voor Muziek en Theater.

 

Locatie
plein theater
Kosten toelichting
€ 17.50 / Regulier: €17,50 | CJP/ Student: €15.50 | Kunst(vak)student/ 18: €13.50 | Stadspas groene stip: €4,50 | Inclusief welkomstdrankje
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: