Activiteit

Vrijdagavonddiner

Maandelijks: Op laatste vrijdag , 15:00 - 20:00 uur
Illustration

Ben jij een keukenprins? Of prinses?

Kook dan met ons mee, elke laatste vrijdag van de maand, vanaf 15:00 uur! 
 
Het Keukencollectief is een groeiend collectief waar we met elkaar en van elkaar leren over alles wat met koken en eten te maken heeft. We verzamelen recepten en verhalen achter die recepten. We maken de gerechten en delen ze met elkaar, onze buurtbewoners en anderen die met ons mee komen eten. Elke maand staat er een andere cultuur, keuken of bijzonder recept met een verhaal in  de schijnwerpers. 
 
Wil je een gerechten, verhalen of kooktechnieken delen? Of juist (eindelijk) leren koken? 
We koken elke laatste vrijdag van de maand samen een 3-gangendiner. We starten om 15:00, gaan om 18:00 samen aan tafel en sluiten rond 20:00 het eetfestijn af. 

Psst... Ben jij niet zo'n keukenheld?
Maar hou je wel van lekker samen eten? Ook dan ben je welkom bij de vrijdagavonddiners van Het Keukencollectief. Meehelpen in de keuken hoeft niet, je kan ook gewoon aanschuiven bij het diner. Om 18:00 gaan we aan tafel. Wel graag even aanmelden via koken@meevaart.nl.
 
Kosten
Als je komt helpen koken, is de drie-gangenmaaltijd gratis. Wil je alleen mee-eten dan vragen we een klein bedrag voor het drie-gangendiner. We hanteren drie tarieven. Je kiest zelf welk tarief je betaalt: 3 makkies/ €10,- / €15,-. 
 
Contact
Kook je mee? Of heb je vragen of ideeen? Loop dan even binnen op Balistraat 48A of stuur een e-mail naar koken@meevaart.nl

Locatie
De Meevaart
Kosten toelichting
Voor de maaltijd hanteren we drie tarieven. Je kiest zelf welk tarief je betaalt: 3 makkies/ €10,- / €15,-. Help je mee koken? Dan eet je gratis mee.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op vr 23 februari 2024. Eindigt vr 19 juli 2024
Deel dit: