Activiteit

To Have Or Not To Have - TamTam Objektentheater

woensdag 3 april 2024 , 20:00 - 20:40 uur
Illustration

Objektsprookje in roest en hout

In het begin was er niets
en toen was er iets
en toen wilde iedereen het hebben.
Hebben of niet hebben dat is het zijn geworden.
 

To Have Or Not To Have is een roestig sprookje vol mooie beelden met onmiskenbare elementen van de spaghetti-western, een scheut Shakespeare en een ruimhartige dosis subtiele humor.

Het wilde westen gecombineerd met de donkere middeleeuwen. Met thema’s als: hebzucht, jalousie, overmoed, egoïsme, domheid en andere zeer herkenbare menselijke eigenschappen. Ondersteund door vreemde geluiden en betoverende muziek met invloeden van Texas tot Turkije. Zonder tekst zodat iedereen het kan begrijpen.

De acteurs in deze voorstelling zijn oude roestige en verweerde houten dingen. Materialen die ook in het beeldende werk van Gérard Schiphorst en Marije van der Sande veelvuldig voorkomen.Het begin is sprookjesachtig en dromerig, met op de lange zandtafel een bijna prehistorisch aandoende wereld. Door de intrede van een vreemd ding ontaardt het verhaal in een hilarische middeleeuwse wapenwedloop. Een duel met alle geoorloofde en ongeoorloofde middelen uitgevochten door een brutale Tang en een vasthoudende Mollenklem

To Have Or Not To Have is een cross-over tussen beeldende kunst en theater, die al te zien was in: België, Brazilië, Oostenrijk, Duitsland,  Engeland, Egypte, Frankrijk, Groot Brittannië, Luxemburg, Maleisië, Noorwegen, Spanje, Turkije, Zwitserland en Nederland natuurlijk.

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
Regulier: €12,50 | CJP/ Student: €10.50 | Kunst(vak)student: €8.50 | Stadspas groene stip: €4,50 | Vrije toegang voor leden van We Are Public! | Dag Combi Tickets vanaf €13,50 | Inclusief welkomstdrankje!
Deel dit: