Bericht

Activiteitenmarkt 25 april

Geplaatst op 13 april 2015, 12:18 uur

Gratis workshops, win, doe mee en kom kijken! Kom ook op 25 april naar de eerste Activiteitenmarkt Indische BuurtBalie op het Javaplein.

Activiteitenmarkt Indische BuurtBalie

Kom ook op 25 april naar de eerste Activiteitenmarkt Indische BuurtBalie op het Javaplein. Het is dé kans om kennis te maken met alle activiteiten die er in de Indische Buurt te doen zijn. Je kunt deelnemen aan gratis workshops, mooie prijzen winnen, genieten van optredens van buurtbewoners of gewoon een praatje komen maken! Voor iedereen is er wel iets te doen op 25 april!

Wil je ons helpen om de eerste Activiteitenmarkt Indische BuurtBalie tot een groots succes te maken?! Stuur dan deze nieuwsbrief door en plaats ook dit bericht op jouw Facebookfeed! En als we dat dan dus met z’n allen doen, dan weet iedere buurtbewoners binnen no time wat er allemaal te doen is in onze actieve buurt!

Wat is er te doen op 25 april op het Javaplein?!

Gratis workshops, win, doe mee en kom kijken! Win een gratis overnachting bij Stayokay tijdens de beddenopmaakrace! Of meld je gratis aan bij de BuurtBalie en maak kans op een gratis voucher voor een activiteit! Doe ook mee met chemische proefjes door Jeugdlab, bouwen met Maakland of een van de vele andere gratis workshops, van fotograferen tot schrijven, Aqua Swing en Massage. Laat je haar knippen voor een Makkie bij Samen Kappen. De ACCU Fanfare luistert de Indische Buurt op met een wervelende muzikale optocht om te eindigen om 15.00 uur op het Javaplein. Kom kijken op het Javaplein naar de presentatie van een kinderdansproductie Angoramuis, een showcase van Nowhere, de band Green Hill Travellers (bekend van optredens bij Bar Joost), De Kids van Amsterdam Oost, Klassiek rondom de Klas en het optreden van het 55+ zangkoor Zeeburg Zingt...

eigenlijk is er te veel om op te noemen en zit er niets anders op dan gewoon langs te komen bij de eerste Activiteitenmarkt Indische BuurtBalie!!!

En kom ook van 18-20 uur naar de Indische BuurtBalie Jamsessie! De eerste muzikale Jamsessie Indische BuurtBalie vindt plaats tijdens de Activiteitenmarkt op zaterdag 25 april op het Javaplein in Amsterdam-Oost. Buurtbewoners, zangroepen en bands worden uitgenodigd om tijdens de Activiteitenmarkt Indische BuurtBalie samen muziek te maken. Een inspirerende manier om elkaar beter te leren kennen op persoonlijk én muzikaal vlak! Meer informatie volgt snel!

Activiteitenmarkt Indische BuurtBalie

Datum: 25 april 2015

Locatie: Javaplein - Indische Buurt - Amsterdam-Oost

Tijden: Opening: 15:00 uur.

             14 - 18 uur Activiteitenmarkt

             18 - 20 uur Jamsessie

Deelnemende organisaties

Een greep uit de organisaties die meedoen op 25 april: Kids van Oost, Klassiek rondom de Klas, Haak-In, Zeeburg zingt, JamPot open buurt-jampodium, Dansproductiehuis Angoramuis, IAM4U, StreetsmArt, Bankjescollectief, Buurtcamping, Samen Kappen & Makkie winkel, Schaakschool Indische Buurt, Nowhere, Maakland op Jeugdland, Jeugdlab, Joke van Vlijmen Fotografie, muzikale band Green Hill Travellers, StayOkay Zeeburg, Nieuwe Familie (Alzheimer advies- & klachtenbureau), We The City. Deze lijst groeit nog iedere dag!

 

 

 

Deel dit: