Bericht

JamPot 5 juni voor de 10e keer.

Geplaatst op 30 mei 2015, 16:56 uur

JamPot, hét muzieksessiepodium van Amsterdam Oost, viert vrijdag 5 juni 2015 aanstaande een jubileum. Voor de 10e keer biedt deze sessieavond de bezoeker, veel swingende muziek (pop, rock, jazz, covers, fusion en wereldmuziek), een speciale act, een gezellig volle zaal en de ruimte om te dansen. Ook zijn er gratis hapjes. JamPot is een laagdrempelig muziekpodium, waar een basisband onder leiding van een ervaren sessieleider in een open sfeer muzikanten de ruimte biedt om mee te jammen. Er wordt geen entree gevraagd. Ontmoet je buurtgenoten en kom luisteren!

Wil je meespelen? Geef je dan op via het Facebook JamPot of via Gareth Evans-Jones, (gmej2406@hotmail.com). Drumstel, piano, mics, een bediende PA en een lichtset staan voor je klaar.

JamPot is een maandelijks terugkerend bewonersinitiatief, elke 1e vrijdag van de maand, georganiseerd door René Janssen en Kars Gotschall en wordt ondersteund door de Meevaart en stadsdeel Oost. Kijk op Facebook JamPot, op Buurtbalie.nl of op Meevaart.nl voor actuele informatie.

Dit seizoen zijn er nog JamPots op vrijdag 5 juni en vrijdag 3 juli, 19.30 – 22.00, De Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam Oost. De Meevaart is rolstoeltoegankelijk, makkelijk bereikbaar met de trein via station Muiderpoort en met de trams 3, 7 en 14.

Deel dit: