Bericht

Diploma uitreiking in de Meevaart

Geplaatst op 9 november 2015, 15:17 uur

door Annmarie van der Veen 

Maandag 25 oktober was het feest in de Meevaart. Zeventien studenten die de Mbo opleiding facilitaire dienstverlening of administratie succesvol hebben afgerond kregen hun diploma. De studenten liepen stage in de Meevaart en maken het mede mogelijk dat de Meevaart zoveel uur per week open is. 
 
Tanja Jadnanansing, tweede kamerlid van de PvdA heeft de diploma’s overhandigd. ‘Wat ik zo mooi vind aan vanavond is dat jullie zelf heel trots zijn op je prestatie. Ik zie de trots in de ogen van de familie en vrienden, maar ik zie ook dat jullie trots zijn op elkaar. Dat is een mooi voorbeeld voor onze samenleving: we zouden wat vaker trots moeten zijn op elkaar’, aldus Jadnanansing.
 
Pierre Mehlkopf, stagebegeleider vanuit de Meevaart: ‘Ik haal mijn energie uit het zien groeien van de studenten. Uiteraard leren jullie belangrijke theorieën en vaardigheden op school, maar ik zie jullie vooral als persoon ontwikkelen. Niet iedereen voldeed vooraf aan de juiste ingangseisen. Door flexibel te zijn en de ruimte binnen de regels op te zoeken is er veel mogelijk. Ik ga graag dit gesprek aan met de instanties die de regels bedachten zodat iedereen zich, net als jullie,  optimaal kan ontwikkelen. Gefeliciteerd met jullie diploma.’

Deel dit: