Bericht

BuurtBalie Transvaal, BuurtBalie OHG en Hallo IJburg

Geplaatst op 22 maart 2016, 15:09 uur

Wist je dat de BuurtBalie ook in andere buurten te vinden is in Amsterdam Oost?!

In het Oostenlijk Havengebied zijn ze gestart met de BuurtBalie in 2015 en in Transvaal in maart 2016. Op Ijburg zijn ze al langere tijd bezig met Hallo IJburg; een vergelijkbare site waar men informatie deelt over de buurt. 

Ben jij bewoner, geinteresseerd of werkend in een van deze gebieden kijk dan gerust ook op de sites. Je kunt ze allemaal vinden via www.buurtbalie.nl of direct via de site van de buurt: www.buurtbalietransvaal.nl en www.buurtbalie-ohg.nl. Voor Hallo IJburg gan je naar www.halloijburg.nl Heb je leuke informartie over wat er gebeurd in die buurten plaats dat dan vooral ook op deze sites. Met z'n allen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen weet wat er te doen is in Oost.  

Heb je al een profiel op de Indische BuurtBalie en wil je je ook aanmelden bij één van de andere buurten dan kun je dat doen met dezelfde inloggegevens als die van de Indische Buurt. 

Veel plezier in Oost!!!

Heb jij interesse in watergraafsmeer, de Oosterparkbuurt of de Dapper buurt en wil je daar graag een BuurtBalie starten? Neem dan contact met ons op via info@indischebuurtbalie.nl 

 

Deel dit: