Activiteit

Stap uit de Schaduw Muziektheater over bureaucratie en achterop raken

zaterdag 30 september 2023 , 20:00 - 21:00 uur
Illustration

Hoe vergaat het je als je een burn-out hebt of met schulden zit? Als je de taal niet goed spreekt of digitaal de weg niet kan vinden? En wat maak je mee als je een passend loket zoekt voor je vraag?

Persoonlijke ervaringen van de spelers staan centraal in deze buurtvoorstelling, die tegelijk schrijnend, absurdistisch en humoristisch is. De muziek uit King Arthur van Henri Purcell geeft een extra dimensie aan de verhalen. Idee en regie Inna van den Hogen (Stichting Kunstgreep.)

Het professionale theaterstuk is voortgekomen uit theaterworkshops die stichting Kunstgreep organiseerde voor mensen in Oost die moeite hebben of hadden om hun plek in de maatschappij te (her)vinden.  

Locatie
Plein Theater, Sajetplein 39
1091DB Amsterdam
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
kaartjes zijn (met korting voor stadspashouders) te koop via https://www.plein-theater.nl/gastprogrammering/1424/stap-uit-de-schaduw
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die persoonlijk of beroepsmatig geïnteresseerd is in of ervaring heeft met stroperige bureaucratie, of het niet kunnen vinden van het juiste loket voor vragen wanneer je vastloopt in je leven.
Illustration
 
Documenten
Deel dit: