Activiteit

Fancy Streetfood Diner

wo 27 dec 2023 - vr 29 dec 2023 , 18:00 - 20:00 uur
Illustration

Tussen kerst en oud en nieuw organiseren Plein Theater & She Who Makes Noise een avondvullend programma rondom de visuele livemuziek performance CANVAS. Vier de feestelijke dagen met ons in gemoedelijke sfeer met beeldende kunst, een heerlijk diner, de voorstelling CANVAS en een DJ bij de bar.

Het thema van de laatste dagen van 2023 in Plein Theater is WHITE/WIT. De kleur van licht, een nieuw begin, vrede en winter. Het nieuwe jaar in het vooruitzicht, onbeschreven en in te vullen als een wit doek. Op stralend witte tafellakens zal een smakelijk diner worden geserveerd, waarmee we deze festiviteit met jou willen vieren! En vergeet de dresscode niet; 'Something White'!


Fancy Streetfood Diner
Elk gerecht uit de keuken van Patricia is gebaseerd op passie voor mooie ingrediënten uit onze natuur. Daar komen geen dierlijke en prefab ingrediënten in voor. Patricia kookt zoals ze zelf zegt vanuit haar hart, daar komt geen maatbeker of weegschaal aan te pas. Net als toen, net als thuis. Geleerd van haar vader. Het gerecht vertelt jou tijdens de bereiding wat het nodig heeft. Een beetje meer zout? Meer komijn? En zo ontstaat ook elk nieuws gerecht uit haar handen in de keuken en niet van achter een bureau.

"Tjeplas Tjeplos" zoals mijn moeder zei, "een beetje van dit een een beetje van dat"; zo heb ik recepten overgedragen gekregen.

"Mijn stijl?"

Fancy Streetfood.

Vaak met een knipoog naar mijn Indonesische, Molukse roots.

Ik kijk er naar uit om voor jullie te koken op 27, 28 en 29 december!

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
€ 22,50
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op wo 27 december 2023. Beëindigd vr 29 december 2023
Deel dit: