Activiteit

Amsterdam Talks Sex: Fantastic Fetish

donderdag 22 februari 2024 , 20:30 - 21:30 uur
Illustration

Ontdek de wereld van Fantastic Fetish in een avondvullend programma vol vurige en openhartige gesprekken op donderdag 22 februari!

Wat is een fetish, waarom hebben we het en wat maakt het zo vreemd? Hoe krijg je een fetish? Hebben we het allemaal? Allemaal vragen waar we bij Amsterdam Talks Sex benieuwd naar zijn, want de wereld van sex heeft nog ontdekking nodig! Te gast in de talkshow zijn seksueel welzijn coach Danique Scipio en psycholoog Ilone de Zeeuw, aangevuld met een poëtische performance van Ludwika.

We starten de avond met de opening van een grensverleggende expositie van het tweekoppige designactivistische vrouwelijke collectief @lekkerblijvenlikken , waar equality for all meer dan gepredikt wordt! 

Na de expo en vóór ATSX trappen we af met de allereerste editie van Sekskletsroulette! Plein Theater en Circus Andersom nodigen je uit voor openhartige en diepgaande gesprekken over seksualiteit. Wees nieuwsgierig, respectvol en laat je verrassen door de waardevolle connecties die kunnen ontstaan tijdens het speeddaten!

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
Regulier: €13 | Student/ CJP: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 | Inclusief welkomstdrankje
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: