Locatie

De Meevaart

Balistraat 48a, Amsterdam
Sport- / bewegingsruimte , Horeca, School, Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Spirituele ruimte , Cultureel centrum , Buitenruimte, Buurthuis, Innovatieve plek

In de Meevaart staan meedoen, elkaar ontmoeten, leren en ontwikkelen van ondernemerschap centraal. Het is daarmee een plek waar de gebruikers gestimuleerd worden om plannen te maken en uit te voeren. De Meevaart was ooit een schoolgebouw dat later in gebruik is genomen als buurthuis. Bewonersorganisaties kunnen hier ruimte gebruiken voor eigen activiteiten. In en om de Meevaart heeft zich ook een community gevormd, van waaruit nieuwe initiatieven voor activiteiten genomen worden. De Meevaart heeft een theaterzaal, een bewegingsruimte en op een de begane grond een grote keuken waar door verschillende groepen gekookt wordt. Verder is er een aantal grotere en kleinere ruimtes waar vaste gebruikers wekelijks hun activiteiten uitvoeren maar die ook verhuurd worden voor workshops, congressen, vergaderingen of boekpresentaties. 


Heb je vragen dan kan je een e-mail sturen naar info@meevaart.nl
Heb je een ruimte nodig of hier een vraag over mail dan naar reserveren@meevaart.nl

Let op kijk voor onze meest actuele informatie op www.meevaart.nl

 

verhuur

De Meevaart heeft een theaterzaal, een bewegingsruimte en op een de begane grond een huiskamer voor de buurt. Verder is er een aantal grotere en kleinere ruimtes waar vaste gebruikers wekelijks hun activiteiten uitvoeren maar die ook verhuurd worden voor workshops, congressen, vergaderingen, boekpresentaties. Vanuit onze keuken kunnen buurtgroepen hier ook de catering bij aanbieden.

Alle ruimtes binnen de Meevaart zijn dienstbaar aan activiteiten voor en door bewoners. Vanwege het intensieve gebruik moeten alle ruimtes op de vooraf worden gereserveerd. Daarnaast moeten we ook ruimtes verhuren om voldoende inkomsten te hebben.
Tarieven: zie per ruimte. Voor organisaties die buurtgerelateerde activiteiten organiseren geldt een buurttarief (in overleg met de Meevaart).

Meer informatie kijk op https://meevaart.nl/zaalhuur/ of mail naar reserveren@meevaart.nl

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
maximaal aantal personen 
100 of meer
Illustration
Welkom in de Meevaart!
Deel dit:
Beheerder van De Meevaart
Contactpersonen van De Meevaart
Activiteiten in De Meevaart
Projecten m.b.t. De Meevaart
Aanbod in De Meevaart
Hoofdgebruikers van De Meevaart
Berichten over deze locatie
Bekijk De Meevaart ook in
De Meevaart op de kaart