Locatie

Jav'art

Javaplantsoen 6, Amsterdam
Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Buurthuis, Innovatieve plek

Welkom bij Jav'art!

Jav'art
Activiteitenruimte , Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Buurthuis, Innovatieve plek
website: http://www.dynamo-amsterdam.nl/locaties/jav'art-huis.aspx
adres: Javaplantsoen 6


Jav’Art is een centrum voor jeugd vanaf 10 jaar. Jav’Art investeert positief in de ontwikkeling van tieners en jongeren. Dit doen wij samen op een actieve, creatieve en leerzame manier in een veilige en leuke omgeving. In Jav’Art is een team van professionele jongerenwerkers werkzaam die samen met docenten, specialisten, partners en jongeren wekelijks activiteiten organiseren.
Ook geven wij persoonlijke aandacht, tijd en begeleiding aan de deelnemers om met ze mee te groeien en bij te dragen aan een goede toekomst. Er is altijd ruimte voor ideeën. Heb je vragen wees welkom!
Als je lid wordt van onze clubs dan kan je aan alle activiteiten deelnemen. Informeer bij ons hoe je lid kan worden.
Wij hebben een speciaal programma voor meiden, voor jongeren die meer aandacht en zorg nodig hebben en voor projecten en initiatieven van jongeren zelf. Diversiteit, betrokkenheid en aandacht om iets terug te doen met en voor de buurt vinden wij belangrijk. www.dynamojongeren.nl

We zijn maandag tot en met vrijdag open van 14 tot 20 uur, en in het weekend voor speciale activiteiten.  

Tekst voor verhuur:

Jav'art huis is een centrum waar vooral activiteiten voor jongeren worden georganiseerd door Dynamo. Er kunnen, onder bepaalde voorwaarden, ruimtes worden gehuurd. Ze zijn tegen commercieel (€40 per uur en maatschappelijk tarief €20 per uur) beschikbaar. Daarnaast komen er kosten voor beheer en schoonmaak bij. Voor meer informatie over het gebruiken van deze ruimtes kun je contact opnemen met Louella Doornhein van Dynamo, ldoornhein@dynamo-amsterdam.nl, tel 020-4620313.

maximaal aantal personen 
20 - 30
Deel dit:
Historische activiteiten in Jav'art
Projecten m.b.t. Jav'art
Aanbod in Jav'art
Hoofdgebruikers van Jav'art
Op de kaart