Locatie

Muiderkerk

Lineausstraat 37, Amsterdam
Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Spirituele ruimte , Cultureel centrum

De Muiderkerk staat aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost, aan de rand van het Oosterpark. Het gebouw wordt gebruikt door de Muiderkerkgemeente, die samen met de Elthetogemeente deel uitmaakt van de Protestantse Kerk Amsterdam Oost (PKAO)

Op zondagmorgen is er altijd een kerkdienst. Dan klopt het hart van de gemeente. Wanneer de bijbel opengaat en er gezongen, gebeden en gedeeld wordt, voelen velen zich thuis.Het gebouw staat door de week open om er te zingen en te vergaderen, te eten of kringgesprekken te voeren. De mensen die het moeilijk hebben, wil de kerk met raad en daad bij staan. Die zorg en aandacht is natuurlijk niet alleen voor gemeenteleden bedoeld, maar voor iedereen in de buurt. Want de kerk wil er ook zijn voor de buurt en voor allen die daar wonen.

Het sfeervolle zalencomplex van de Muiderkerk leent zich uitstekend voor verhuur. Te denken valt aan vergaderingen, concerten, evenementen. Naast de grote kerkzaal beschikt de Muiderkerk over twee kleinere zalen en een keuken. U kunt de zalen apart van elkaar huren. Er is een beamer aanwezig, die daglicht verdraagt en een groot projectiescherm.

Contactpersoon voor de verhuur:
Seth Mook: verhuur@muiderkerk.nl 

Illustration
 
Deel dit:
Historische activiteiten in Muiderkerk
Op de kaart