Bericht

Civic Amsterdam lanceert nieuwe website

Geplaatst op 4 juli 2022, 12:18 uur
Illustration

Welzijnsorganisatie Civic Amsterdam is met haar sociaal werk breed actief in Amsterdam. Om bewoners in Amsterdam Noord, -Oost en -Zuidoost goed te informeren over het werk en het brede aanbod aan hulp en activiteiten, lanceert zij op 4 juli haar nieuwe website www.civicamsterdam.nl. 

Naast algemene informatie over de organisatie, vindt de bezoeker op basis van het gekozen stadsdeel het complete en actuele aanbod aan dienstverlening, activiteiten, cursussen, vrijwilligerswerk, (buurt)initiatieven, nieuws en achtergronden. De nieuwe website staat daarmee voor een gepersonaliseerde ervaring en een zo hoog mogelijk gebruiksgemak.

 “We zijn er trots op dat we het veelzijdige aanbod van Civic nu overzichtelijk presenteren. Zo ziet de bewoner uit Oost, Noord en Zuidoost alleen actuele en relevante informatie van het stadsdeel waar men woont. De nieuwe website draagt op deze manier bij aan het verbeteren van de dienstverlening richting de bewoners. Daarmee helpt het ook mee aan de bekendheid van ons sociaal werk in Amsterdam”, aldus Huib Voorn, manager Marketing & Communicatie.

Over Civic Amsterdam

Civic Amsterdam een gevarieerd aanbod aan welzijnsactiviteiten, cursussen en vrijwilligerswerk. Civic Amsterdam is in 2007 begonnen in Amsterdam Oost. Met een divers en toegankelijk aanbod gebaseerd op activatie en participatie is Civic uitgegroeid tot een bekende naam. Naast Stadsdeel Oost, is Civic inmiddels ook te vinden in Stadsdeel Noord en sinds 2022 ook in Zuidoost. 

Deel dit: