Bericht

Dien je plan in voor Oost Begroot voor 23 januari!

Geplaatst op 8 december 2022, 11:20 uur

Woon of onderneem je in de Watergraafsmeer, Indische Buurt of het Oostelijk Havengebied? De thema's voor Oost Begroot zijn bekend. Heb je een goed idee om Oost een stukje mooier te maken? Dien dan een plan in. je hebt tot uiterlijk 23 januari de tijd.

Voor Indische Buurt, Oostelijk Havengebied zijn de volgende vier thema’s gekozen:

  • Armoede en schulden
  • Groen en dieren
  • Klimaat en duurzaamheid
  • Sport, spel en recreatie


Plan indienen
Tot en met 23 januari kunnen buurtbewoners en ondernemers plannen indienen binnen één van de gekozen thema’s. Een plan kunt u samen met een andere buurtbewoner of alleen indienen. We stimuleren samenwerking voor het indienen van een plan. Zo creëren wij niet alleen een mooier Oost, maar ook meer saamhorigheid tussen de buurtbewoners. Dien uw plan in via de pagina van Oost Begroot en klik in de rechter kolom op uw gebied.

Hulp nodig?
Hebt u hulp nodig met bijvoorbeeld het schrijven van een plan, het maken van een begroting of specifieke kennis van een thema? Of vindt u het moeilijk om te werken met een computer? Dan staat team Oost Begroot voor u klaar. Kom op 13 december online of fysiek (hybride) of 12 januari (online) naar de bijeenkomst en werk samen met een expert aan uw plan.

De hybride bijeenkomst vindt plaats op het stadsloket, Oranje Vrijstaatplein 2, van 17.00 tot 18.30 uur. De Hybride bijeenkomst vindt plaats van 17.00 tot 18.30 uur.

Aanmelden bijeenkomst
Aanmelden voor de online bijeenkomst kan via oostbegroot@amsterdam.nl, geef hierbij aan voor welk gebied u een plan wil indienen. Kunt u niet aanwezig zijn bij de live bijeenkomst en wilt u deze liever online bijwonen? Dan kunt u dat aangeven via oostbegroot@amsterdam.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de pagina van Oost Begroot of mail naar oostbegroot@amsterdam.nl.

* Van een aantal stemmen is het niet duidelijk of ze zijn ingediend voor Watergraafsmeer of Indische Buurt Oostelijk Havengebied. We hebben gekeken wat het betekent voor de uitslag als we ze wel meetellen en als we ze niet meetellen. Voor Indische Buurt, Oostelijk Havengebied bleven de vier gekozen thema’s hetzelfde. Voor Watergraafsmeer verschilde het één thema. Om de stemmen niet verloren te laten gaan is ervoor gekozen om voor Watergraafsmeer niet vier, maar vijf thema’s te selecteren.

Illustration
 
Deel dit: