Blogpost

Laatste weekend om je aan te melden voor de opleiding vertrouwenspersoon!

Geplaatst op 16 december 2022, 00:00 uur
Illustration

Tot uiterlijk a.s maandag 19 december kunnen buurtbewoners en vrijwilligers zich nog aanmelden voor de opleiding tot vertrouwenspersoon!

In het opleidingstraject leer je hoe je andere mensen kan ondersteunen – maar anderen helpen begint altijd bij jezelf! Wil je bijvoorbeeld beter je grenzen aan leren geven? Wil je graag leren hoe je écht luistert naar een ander? Of wil je leren samenwerken met formele hulporganisaties, als dat nodig is?


De praktijkopleiding bestaat uit een basistraject dat je volgt bij de Vrijwilligersacademie (locatie: Centrum) en een opleidingstraject dat je volgt op locatie in Amsterdam-Oost. Daarnaast doe je ervaring op in de praktijk: je gaat als vrijwilliger aan de slag met het ondersteunen van buurtbewoners met hulpvragen in Amsterdam-Oost. Voor je praktijkuren is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.


Tijdens de opleiding werk je in een groep aan een persoonlijk ontwikkelingsplan en word je ondersteund bij jouw wensen en plannen voor de toekomst. Er is veel ruimte om binnen de groep van elkaar te leren, samen te werken, en ervaring met elkaar uit te wisselen.


Wil je je aanmelden? Of wil je eerst meer informatie? Stuur een mailtje naar info@samenvooruit.amsterdam
Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek.

Illustration
 
Deel dit: