Organisatie

8 maart Internationale Vrouwendag Indische Buurt

Informele groep

“I believe in the power of the voice of women.” (Malala Yousafzai)


Op dinsdag 8 maart 2016 staat buurthuis de Meevaart geheel in het teken van Internationale Vrouwendag. En hoewel de nadruk natuurlijk wel ligt op vrouwen, zijn ook mannen van harte welkom. Iedereen, jong en oud, vrouw en man: komen!   


De Internationale Vrouwendag Indische Buurt 2016 is de kick off voor een vrouwencommunity die zich richt op alle initiatieven binnen de Indische Buurt en omgeving die zich bezig houden met de emancipatie van vrouwen.


Met als thema “Inspiratie” is er op dinsdag 8 maart een dagvullend programma samengesteld. Zo kan er bijvoorbeeld deelgenomen worden aan de workshop van Hanne van der Kolk “Durf te stralen Durf te dromen”, wordt de film “Houdt God van vrouwen” (Emile Rouveroy, 2013) vertoond met een aansluitend filmgesprek en is er een inspirerend gratis diner samengesteld door Life & Style. Vanaf 19.15 uur kunt u genieten van standup comédiennes en dichteressen bij Arto Lokalo Femina in de theaterzaal.


Ook geïnspireerd en klaar om te inspireren? Stil willen staan bij de nu eenmaal aanwezige woman issues en deze ombuigen tot power? Het gebouw weer verlaten met een dosis nieuwe energie? Meld u dan snel en gratis aan door een mail te sturen naar roeachhakodesj@gmail.com . Meer informatie met betrekking tot het programma kunt u vinden op de Facebookgroep “vrouwencommunity oost” of op onze Facebookpagina


Vanaf 13:00 uur bent u van harte welkom waarna het programma begint om 14:00 uur. Om 21:00 uur sluiten we deze inspirerende dag af met een gezellige borrel. Adres: Balistraat 48a, 1094 JN Amsterdam.


De Internationale Vrouwendag Indische Buurt wordt georganiseerd door actieve buurtbewoners en gesteund door Stadsdeel Oost en de Meevaart.


Informatie: Jaika Koot (Zorg voor Beweging). Mobiel: 06-23974311. E-mail: jaika.koot@zorgvoorbeweging.com

Deel dit: