Makkie
organisatie

StreetsmArt

Non-profit

Wl je weten welke  talenten jij in huis hebt? Bij ons kun je dit ontdekken & ontwikkelen. We brengen je in contact met diverse kunstvormen & leefstijlen. Via workshops door jonge kunstenaarS, door samen met andere buurtbewoners iets te organiseren, samen te koken etc. Mogelijkheden genoeg: van rappen tot theater, van graffiti tot dans. Ook bieden we een huiskamer voor ontmoeten, ideeën uitwisselen & inspireren van elkaar. 


Het vaste team bestaat uit Zakery Beacher, Elhoussaine Hminou, Annelisa Geschiere en Elena Talukter. We hebben allemaal veel ervaring en een groot netwerk binnen de hulpverlening en weten wat er speelt.


En nog meer..


onze weggeefwinkel is elke woensdagmiddag open van 14.30-16.30 op Sumatraplantsoen 70. Dit samen met de Makkiewinkel op nr 58. Jonge moeders runnen de weggeefwinkel en samen met andere buurtinitiatieven organiseren we activiteiten op het Sumatraplein.


Power women is een samenwerking met okt en Archipel. Een platform voor jonge moeders en -vrouwen. We zijn er elke vrijdagmiddag van 15.00-17.00 in Archipel


 


sport en Spel. In binnentuinen en pleinen organiseren we sport en spel activiteiten.


 


streetdmart kookgroep kookt voor de buurt en verzorgt catering


 


en nog veel meer


 


 


 

Deel dit: