Deze organisatie is niet meer actief
Organisatie

Bakkie op het Plein

Informele groep

Elke twee weken op woensdag staat Bakkie op het Plein op het Ambonplein van 14:00-16:00 of het Sumatraplantsoen van 14.30-17.00. De laatste van 2017 is op woensdag 22 november!


Bakkie op het Plein is er om bewoners te laten zien wat er allemaal te doen is in hun buurt. En ook om met buren in gesprek te gaan: om te vragen hoe het met ze gaat, wat hen bezighoudt of wat zij vinden van de buurt.


Bij deze rode  tent zijn allemaal leuke sport- en spelactiviteiten te doen. Je kunt gezellig een ‘bakkie’ koffie of thee drinken en genieten van de hapjes die er geserveerd worden door buurtinitiatief Life&Style. De organisatie BOOT is aanwezig om te helpen bij bijvoorbeeld belastingaangiftes of het kiezen van een nieuwe verzekering. De mensen van Makkie zijn er om te laten zien wat je met de buurtvaluta.Voor kinderen is er ook een leuke kinders kookcursus voor het maken van een gezonde broodtrommel. 


Ook kun je je eigen buurtinitiatief óf organisatie aan de buurt laten zien door bij Bakkie op het plein een leuke activiteit aan te bieden. Natuurlijk zijn we ook benieuwd of mensen zelf nog leuke ideeën hebben voor hun eigen buurtje.

Illustration
 
Deel dit: