organisatie

Marten Bos "De Kracht van het Verschil"

Onderneming

Als ZZP-er ben ik op veel gebieden actief: coach / trainer / supervisor en gestalt therapeut zijn de officiele benamingen.


"Verbinder" en "Werken met het Verschil / Diversiteit / Inclusiviteit" past vooral bij wat ik graag doe.


Mijn passie is ontstaan in het (vrijwilligers)werk van vele jaren en vooral met zeer uiteenlopende groepen: van Fries tot Marokkaan / van prosituee tot bankdirecteur / van Stoere vrouw tot Kwtsbare man / van homo tot TBS werker / etc.


'De Kracht van het Verschil' vind ik bij de individuele client, die bijvoorbeeld zowel 'vrouw'/ 'religieus' / 'allenstaand moeder' / computer deskundige' / 'muziekliefhebber' / 'sporter' / 'jong volwassen' / etc etc is.


'De kracht van het Verschil' vind ik ook in organisaties en bedrijven in buurten en op scholen, met de vraag: 'wat doet deze organisatie, deze buurt met het verschail? Wordt verschil ontkent?erkend? benut? Als kans gezien of als probleem? Is het verschil zichtbaar? etc.


Ik ontwikkel methodieken, geef les en trainingen, hou toespraken en schrijf; werk met indiviiduele clienten en met teams en ik werk actief als vrijwilliger in een van de leukste en meest diverse stadsdelen van het land: Amsterdam Oost :)


Wil je meer weten, bezoek mijn website www.martenbos.nl  kijk op  mijn facebook pagina Marten Bos "De Kracht van het Verschil" of stuur me een bericht.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Marten Bos "De Kracht van het Verschil"