organisatie

Vrienden van het Flevopark

Non-profit, Vereniging / club

Het mooie en natuurlijke Flevopark aan de oostkant van Amsterdam heeft sinds begin 2014 een Vriendenvereniging zoals veel andere Amsterdamse parken.  Doel is het invloed uitoefenen op de ontwikkelingen in en rond het park, het beschermen van het natuurlijke karakter van het park, en het organiseren van activiteiten - zoals natuurexcursies - die passen bij het karakter van het Flevopark.

Als u een regelmatige bezoeker bent van het park en de mooie natuur en de rust waardeert, kunt u zich opgeven als lid via het 'contactformulier' op de website. De kosten van een lidmaatschap voor een jaar bedragen minimaal 5 euro, meer is welkom. Graag het lidmaatschapsgeld overmaken op banknummer NL10 ASNB 8804 6950 56 t.n.v. Vereniging Vrienden van het Flevopark, Amsterdam onder vermelding van Contributie VVF. 


Door lid te worden onderschrijft u de doelstellingen van de vereniging. U kunt die nalezen onder het hoofdje 'Statuten' op www.flevopark.nl  - Daar ook meer over de verenigingsactiviteiten én de geschiedenis van het park.
Ga voor actueel nieuws over het Flevopark naar de Facebookpagina van de Vrienden van het Flevopark.


Ons e-mailadres is Flevoparkvriend@gmail.com

Illustration
 
Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Vrienden van het Flevopark
Projecten van Vrienden van het Flevopark
Activiteiten in het verleden
Vragen van Vrienden van het Flevopark
6 berichten van Vrienden van het Flevopark