organisatie

Salon Come Together...Over Us!

Netwerkorganisatie, Informele groep

In gesprek met elkaar kwamen we tot het volgende. Zou het niet mooi zijn als we eens in de maand een avondje bij elkaar komen over...tja over wat eigenlijk. Over wat er actueel speelt, in het sociaal domein of in de kunsten of waar dan ook. Of een persoonlijke anekdote. Een grap. De stand van zaken in het land. Een steunvraag. Zelfspot en ironie. verdriet. Je kunt beter zeggen: waarover hebben we het eigenlijk niet... een Salon dus!

Ongedwongen en tolerant. Geen notities. Geen organisatievorm, geen agenda, geen bestuur, geen gespreksleiding, geen community. Op een vaste locatie die gezellig is, waar we misschien wel op den duur een stamtafel kunnen krijgen. Wat drinken, een borrelhap, soms een optreden, of hartekreet van iemand. 'n Paar uurtjes elkaar buiten de formele wereld ontmoeten...
Iedereen kan meedoen - iedereen kan iemand meenemen. Come Together!


Als het meezit krijgen we een vaste stamtafel tot onze beschikking. Hapjes en drankjes delen we samen.


De avond loopt van 19.30 tot 22.30, desgewenst. Heb je ideeën over de opzet, mail me die dan of post het hier.


Heb je een prangend onderwerp of juist simpelweg een hilarische anekdote, wil je een rondje wie is je vader - wie is je moeder doen, waar ben je geboren als niet in Amsterdam, hoe was dan de overgang naar Sodom en Gomorra (of niet), hoe was het om juist wel in Mokum op te groeien, wat is je grootste genot of wat is je grootste angst, wat zit je hoog als het om de wijk gaat, heb je plannen waar je mensen voor zoekt, wil je dat er iemand een kort optreden doet en wat dan, wil je een gedicht voordragen of een verhaal vertellen,of wil je gewoon meezitten en borrelen: alles kan. En neem vooral iemand mee!


De groep van nu 31 mensen bestaat uit historici, beeldend kunstenaars, voorvechters van vrouwenrechten, podiumkunstenaars, sociaal werkers, actieve bewoners, ondernemers, masseurs en communicatiemensen. Me dunkt! Laat je me even weten of je komt?

Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Salon Come Together...Over Us!