Project
Idee

Premiere Verecundus Voorlichtingsfilm Middelbaar Onderwijs

Geplaatst op 29 augustus 2019, 17:01 uur

Verecundus is Latijns voor zelfbewust. Dit is de naam van een mooie voorlichtingsfilm, die Papiapodia heeft geproduceerd voor het vmbo en het middelbaar beroeps onderwijs, het algemeen voortgezet onderwijs en voor groep 8 van het basis onderwijs. Deze film gaat over twee meiden die verliefd worden op een en dezelfde jongen. Hoe het afloopt, kunt u meemaken, tijdens een bezoek aan de premiere. Deze film van 20 minuten, heeft een preventief karakter met een debat aan het eind. Scholieren debatteren met elkaar aan de hand van stellingen die aan het eind van de film worden gepresenteerd. Onderling stemmen zij op de beste debatteerder. 

 

Toelichting

Op dit project hebben vrouwenorganisaties gestemd tijdens de subsidie beslisronde van Service Punt Emancipatie in Amsterdam. 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door SPE Amsterdam.

De filmpremiere is op 3 september 2019 om 5 uur in Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade 179 in Amsterdam.

Parkeren kan bij Parkeergarage Brazilie in Oost, het eerste 1,5 uur is gratis parkeren, daarna 3,50 per uur. Tram 26 is slechts 2 haltes vanaf het Centraal Station en die stopt voor de deur. Aanmelden vooraf: papiapodia@gmail.com of app ons op 0622226816

 Sharynné Martijn Theater Stichting Papiapodia

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Illustration
Angel
Deel dit: