Project
Idee

Nooit meer achter de geraniums

Geplaatst op 5 september 2019, 15:18 uur

Wij hebben uw stem nodig.

Graag verbinden wij mensen met een beperking met beperkt en onbeperkt, opdat zij niet in een isolement raken. Hiervoor hebben wij binnen ons theaterprogramma-aanbod ook een mooie theateractiviteit, waarbij beperkt en onbeperkt elkaar ontmoeten met poezie, comedy, dans en sport.

Om dit project naast onze andere projecten te realiseren, hebben wij uw stem nodig.

Met uw stem wordt het mogelijk om mee te doen aan de goededoelen verkiezing bij de KRO/NCRV; de warm hart in actie.

Heeft u ook een warm hart? stem op ons en help ons om met dit project te winnen.

Beperking kan heel snel om de hoek komen kijken, ook binnen uw eigen kring. Een naaste kan bijvoorbeeld getroffen worden door een tia en het soort hersenschade, bepaalt of deze persoon volledig kan herstellen of niet. Theater Stichting Papiapodia helpt graag mee om ook mensen met een beperking door o.a. een tia, volwaardig mee te laten draaien binnen onze samenleving. Dit kan met theaterbezoek of eigen deelname aan theateractiviteiten binnen een samenleving die van iedereen is.

 

Stem op ons project;

Klik op deze link hieronder en klik op de rechter stemknop op uw laptop. Op uw mobiel scrolt u helemaal naar beneden en klikt u op de stemknop. Daarna vult u alleen uw naam en emailadres in.  Deze handelingen zijn gratis.

Wilt u lid worden van de KRO, dan geldt er een andere voorwaarde, dan klikt u op de eerste stemknop op de laptop of halverwege op uw mobiel op de stemknop en volgt u de instructies.  Hier is de link

Klik hier op de link van de KRO

 papiapodia@gmail.com 

0622226816

 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Deel dit: