Vacature/hulpvraag

Vrijwillige gastheer/gastvrouw gezocht voor Buurtrestaurant De Poort op dinsdag!

Geplaatst op 4 oktober 2019, 11:52 uur

Elke dinsdag opent een buurtrestaurant in De Poort (Kramatplantsoen 101). Wij zoeken een vrijwillige gastheer/gastvrouw die de gasten kan verwelkomen en op hun gemak kan stellen. Hou jij van een divers gezelschap en zorg je ervoor dat iedereen zich thuis voelt in het buurthuis? Heb je humor en kun je je enthousiasme overbrengen op anderen? Dan zoeken wij jou!
 

Wat houdt het vrijwilligerswerk precies in?

In het buurtrestaurant serveren we een goedkope, smakelijke drie gangenmaaltijd voor mensen met een kleine beurs of een klein netwerk. Jij als gastheer/gastvrouw maakt er een fijne avond van voor de gasten. Je verwelkomt ze, biedt een luisterend oor en geeft alle gasten de aandacht die zij verdienen. Daarbij werk je mee met de koks in een team van vrijwilligers. Je werkt van 15.00 tot uiterlijk 20.30 uur en bent verantwoordelijk voor een prettige sfeer. Serveren, koken, afwassen, opruimen en het afrekenen met de gasten horen ook bij je verantwoordelijkheden.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een sfeermaker die iedereen op zijn gemak stelt. Je staat stevig in je schoenen, vindt het leuk iets voor een ander te betekenen. Je kunt samenwerken, taken individueel op je nemen en houdt van een goede sfeer binnen het team. 

Organisatie
De Regenboog Groep
Ingangsdatum
Zo snel als jou uitkomt:)
herhalend
Iedere week op dinsdag van 15:00 tot 20:30 uur. Maar als je niet elke week beschikbaar bent kan eens per twee weken of zelfs eens per maand ook!
Beloning
Je ontvangt een bescheiden vergoeding en een jaarlijks teamuitje met je kookteam. Daarnaast heb je als vrijwilliger toegang tot het gehele aanbod van de Vrijwilligersacademie: boeiende trainingen en cursussen waarvan je veel kunt leren. Tenslotte ben je onderdeel van een leuke organisatie. Je ontmoet een hoop verschillende mensen en kunt iets betekenen voor Amsterdammers die het niet zo breed hebben. Kortom, je krijgt een leuke, uitdagende en leerzame vrijwilligersbaan.
Illustration
 
Deel dit: