Vacature/hulpvraag

Vrijwillige assistent-kok gezocht voor Buurtrestaurant De Poort op dinsdag!

Geplaatst op 4 oktober 2019, 11:59 uur

Elke dinsdag opent een buurtrestaurant in De Poort (Kramatplantsoen 101). Wij zoeken een vrijwillige assistent kok die samen met een team wekelijks een heerlijke maaltijd kan bereiden. Hou jij van mensen, kook jij graag en vind jij het leuk om wekelijks in een team een heerlijke maaltijd op tafel te zetten voor mensen die anders niet makkelijk de deur uitkomen? Dan zoeken wij jou!

 

Wat houdt het vrijwilligerswerk precies in?

In het buurtrestaurant serveren we een goedkope, smakelijke drie gangenmaaltijd voor mensen met een kleine beurs of een klein netwerk. Minimaal een keer in de maand kook je met een team vrijwilligers een driegangenmaaltijd. Je werkt van 15:00 tot uiterlijk 20.30 uur en bent met je team verantwoordelijk voor een smakelijke maaltijd en een prettige sfeer. Ook het bedenken van het menu, boodschappen doen, serveren, afwassen en opruimen behoren tot jouw taken. 

Wie zoeken wij?

Jij hebt een liefde voor koken en bent tenminste eens in de maand een dag beschikbaar, je ziet wat mensen nodig hebben en bent een goede spelverdeler. Je staat stevig in je schoenen, vindt het leuk iets voor een ander te betekenen, hebt humor en kunt je enthousiasme ook overbrengen op anderen.

Organisatie
De Regenboog Groep
contactpersoon
Ida De Regenboog Groep
Ingangsdatum
Zo snel als jou uitkomt:)
herhalend
Iedere week op dinsdag van 15:00 tot 20:30 uur. Maar als je niet elke week beschikbaar bent kan eens per twee weken of zelfs eens per maand ook!
Beloning
Je ontvangt een bescheiden vergoeding en een jaarlijks teamuitje met je kookteam. Daarnaast heb je als vrijwilliger toegang tot het gehele aanbod van de Vrijwilligersacademie: boeiende trainingen en cursussen waarvan je veel kunt leren. Tenslotte ben je onderdeel van een leuke organisatie. Je ontmoet een hoop verschillende mensen en kunt iets betekenen voor Amsterdammers die het niet zo breed hebben. Kortom, je krijgt een leuke, uitdagende en leerzame vrijwilligersbaan.
Illustration
 
Deel dit: