Vacature/hulpvraag

Dance Connects zoekt Zakelijk Leider & enthousiaste dansbegeleiders SLOW FLOW

Geplaatst op 12 mei 2021, 15:04 uur

Dance Connects zoekt Zakelijk Leider  
Vacature voor een Freelance/ZZP functie | Gemiddeld 7 uur per week | Sluitingsdatum: 20-05-2021
 
Stichting Dance Connects zet zich in voor danseducatie en danscreatie. Door middel van workshops, lessen, projecten, voorstellingen en evenementen, - binnen, buiten en online - werkt de stichting aan het bereikbaar en toegankelijk maken van moderne dans voor iedereen.

Dans is een krachtig middel om verbinding te creëren tussen mens en medemens, tussen mens en maatschappij. Via dans zet de stichting zich in voor participatie, sociale cohesie en welzijnsbevordering van iedereen van 60 jaar en ouder. Professionals uit de kunsten worden ingezet om mensen op een artistieke wijze in contact te laten komen met zichzelf, elkaar en hun omgeving.

De komende jaren werkt Dance Connects aan het vergroten van de bereikbaarheid en toegankelijkheid van moderne dans voor een breder publiek. Dit doen we door ons werkgebied uit te breiden, structureel aanbod te creëren en dit aanbod verder te differentiëren zodat het aan blijft sluiten bij een groeiende en diverse groep 60-plussers.

Om dit te kunnen realiseren wordt er ingezet op professionalisering van de bedrijfsvoering; deskundigheidsbevordering; samenwerkingsverbanden in het sociale en culturele domein en een blijvende en hechte verbondenheid in Amsterdam en omstreken door ons te richten op een groot bereik, mét impact en op een aanstekelijke manier. Daarnaast streven wij naar meerjarige financiering om de continuïteit van onze activiteiten te kunnen waarborgen.

Ondernemend Zakelijk Leider gezocht
We zijn op zoek naar een Zakelijk Leider die samen met ons de toekomst van onze activiteiten kan waarborgen. Een zakelijk en sociaal ondernemer die op een gedreven en doortastende manier meewerkt aan het bestaan en het verder ontwikkelen van de stichting.

Werkzaamheden

je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de organisatie - je zorgt voor een gezonde financiële basis en administratie, zowel bij de werving van opbrengsten als bij het bewaken van de kosten;
je bent verantwoordelijk voor de werving van periodieke fondsen en subsidies (landelijk en lokaal);
je stelt de jaarbegroting op, rapporteert daarover aan het bestuur en bewaakt de voortgang;
je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met samenwerkingspartners, culturele en welzijnsinstellingen, fondsen, gemeenten en sponsoren;
je bent medeverantwoordelijk voor medewerkersbeleid, freelancersvergoedingen en samenwerkingscontracten;
je ontwikkelt samen met het team de (meer)jaarplannen;
je zoekt actief naar kansen en groeimogelijkheden voor de organisatie.

Profiel

je hebt een HBO werk- en denkniveau en tenminste 3 – 5 jaar relevante werkervaring als zelfstandige en aantoonbare ervaring in het financiële werkveld;
je bent een creatieve en zakelijke geest, die verder kijkt dan de status quo en ook out-of-the-box durft te denken;
je kent de wegen in de domeinen welzijn en cultuur op je duimpje en je beheerst de kneepjes van het fondsenwerven.
je bent een netwerker, een samenwerker, initiatiefrijk en verantwoordelijk;
je communiceert gemakkelijk en schrijft goed;
je wordt enthousiast van de doelgroep en wil samen met ons een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen;
je bent open, sociaal, nieuwsgierig en betrokken.

Organisatie
We zijn een hecht team van freelancers. We werken vanuit de visie dat iedereen gelijk is en vanuit eigen expertise en verantwoordelijkheid bijdraagt aan de organisatie. Dance Connects runnen en bouwen we samen.

Wij bieden
Wij bieden een veelzijdige opdracht bij een kleine, inspirerende, cultureel-sociale onderneming. Wij bieden een freelance opdrachtovereenkomst voor de periode juni t/m december 2021 voor gemiddeld 7 uur per week op basis van €35 per uur voor uitvoerende en €50 per uur voor coördinerende taken (exclusief btw). We kijken graag samen met jou naar de invulling hiervan. Ook de werkdagen en -tijden zijn flexibel en in overleg. Als de samenwerking naar wens verloopt gaan we in 2022 samen verder.

Informatie & sollicitatie
Je schriftelijke reactie kun je tot uiterlijk 20 mei 2021 mailen naar: info@danceconnects.nl o.v.v. vacature Zakelijk Leider. Meer informatie over Dance Connects Community vind je op www.danceconnects.nl en op www.danceconnectscompany.nl. Voor vragen bel je met Floortje Rous, Creatief Leider, op 06 19164926.
 
*

Dance Connects zoekt enthousiaste DANSBEGELEIDERS SLOW FLOW / vrijwilligersfunctie / nader te bepalen uren / geen sluitingsdatum

De slow flow les van Dance Connects Community is een gevarieerde moderne dansles voor kwetsbare mensen van 60 jaar en ouder. We maken gebruik van verschillende muziekstijlen en creëren zo een dynamische les, waaraan iedereen op eigen niveau kan deelnemen. De les is bij uitstek geschikt voor mensen die minder mobiel zijn, maar toegankelijk voor iedereen.

 

Zorg, welzijn en buurt
Dance Connects Community biedt Slow Flow lessen bij het Huis van de Buurt de Boeg in West in West, Eben Haëzer in Zuidoost, Atelier De Gooyer in Oost en Wijkcentrum Alleman in Amstelveen. We werken in deze woonzorgcentra samen met dagbesteding, zorgverlening en welzijnsorganisaties die zich inzetten voor buurtparticipatie.

 

Slow Flow is maatwerk
Kwetsbare mensen van 60 jaar en ouder uit de wijk en uit de zorg nemen deel aan de Slow Flow lessen. Mensen kunnen zowel staand als zittend meedoen en er wordt gedanst in een ontspannen sfeer met aandacht voor houding, ritme, beweging en creativiteit. Deelnemers leren zich te concentreren op lichaam, ademhaling en het ritme van de beweging, maar er is ook ruimte voor vrij dansen en improvisatie. Eigen bewegingen van deelnemers worden gezien en verwerkt tot dans. De docent houdt heel goed in de gaten waar deelnemers op reageren en stemt de les daar op af. Slow Flow is maatwerk. Regelmatig dragen mensen verzoeknummertjes aan welke in de volgende sessie worden verwerkt. Mensen kunnen zichzelf zijn, plezier beleven en zijn even niet bezig met hun ziek zijn.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar dansbegeleiders om de dansdocent en de deelnemers tijdens de Slow Flow lessen te ondersteunen. We zijn op zoek naar iemand die het het leuk vindt om met mensen te dansen en hen persoonlijk te stimuleren en motiveren om in beweging te komen.

Wie ben jij?
Je bent betrokken, behulpzaam, initiatiefrijk, open, sociaal en vriendelijk. Je hebt een hart voor kwetsbare mensen en voor dans en beweging.

Wat bieden we jou?
We bieden je coaching tijdens de les, bijzondere ervaringen op professioneel en persoonlijk vlak, liefdevolle dansers en een reiskostenvergoeding. Je draagt bij aan het welzijn van vele kwetsbare mensen en je maakt hen door middel van dans blij, energiek en vrij.

Reacties


Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature? Stuur dan je reactie in de vorm van motivatiebrief en cv naar info@danceconnects.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Floortje Rous op info@danceconnects.nl of 0619164926.​

Bekijk hier de video die ROC studenten maakten bij de Slow Flow les in Zuidoost.

Organisatie
Stichting Dance Connects
contactpersoon
Floortje Rous
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon