Vacature/hulpvraag

Nieuwe gereedschapsuitleen zoekt beheerders

Geplaatst op 31 augustus 2022, 12:33 uur

Word beheerder 

Lijkt het jou leuk om samen met andere buurtbewoners een gereedschapsuitleen te beheren en een plan te maken voor de uitgifte? Of wil je meer informatie? Stuur een mail naar duurzaam@buurtcooperatieohg.nl

Hoeveel tijd je hieraan besteed is zelf in te vullen, maar houdt rekening met een paar uurtjes per week. Verstand van gereedschap en klussen is geen must, maar wel handig. 

Gereedschapsuitleen is duurzaam, handig én goed voor je portemonee

Iedereen heeft wel eens een accuboor of een zaag nodig, maar niemand gebruikt het dagelijks. Zonde daarom als iedereen apart dit in huis haalt, we kunnen het beter delen met onze buren! 

Dat zorgt voor meer plek in huis en in je portemonnee én je bent ook nog eens duurzaam bezig. Wist je namelijk dat voor de gemiddelde Nederlander het kopen van nieuwe spullen de meeste impact heeft op onze aarde? Op naar meer delen, hergebruiken, repareren en recyclen. 

Gered Gereedschap, Civic & de Eester verduurzaamt zetten een gereedschapsuitleen op in het Blauwe Huis op de Zeeburgerdijk 265. Buurtbewoners kunnen daar binnenkort gereedschap lenen. 


 

Heb je gereedschap thuis liggen dat je niet of nauwelijks gebruikt of wil je weten wanneer je spullen kunt lenen? Stuur je gegevens dan naar duurzaam@buurtcooperatieohg.nl, dan houden we je op de hoogte.

Deel dit: