Vacature/hulpvraag

Vrijwilliger Buurtrestaurant gezocht!

Geplaatst op 13 februari 2024, 00:00 uur
Illustration

Vrijwilligers gezocht voor Buurtrestaurant Meevaart!

Ben je graag onder de mensen, houd je van lekker koken en wil je graag iets betekenen voor mensen uit de buurt? Sluit aan bij het team van Buurtrestaurant Meevaart!

Over de Meevaart
De Meevaart is een veilige en uitnodigende ontmoetingsplek voor iedereen. Een bruisende en inspirerende broedplaats die iedereen weet te vinden en waar niemand tussen wal en schip belandt. Door ruimte te bieden voor ontmoeting en ontwikkeling, en door samenwerkingen tot stand te laten komen, worden kansen gecreƫerd en benut.

Wie zoeken wij
Als vrijwilliger wil je graag iets doen voor een ander. Je vindt het leuk om een rol te spelen in je buurt. Of je wilt ervaring opdoen met werk. De Meevaart is een geschikte plek, waar je jouw talenten als vrijwilliger kunt inzetten. We zoeken enthousiaste buurtbewoners die van aanpakken houden, goede sociale vaardigheden hebben, stressbestendig en gastvrij zijn. Als vrijwilliger Buurtrestaurant zet jij je samen met je collega vrijwilligers in voor lekker eten in De Meevaart.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend van het lekker samen koken tot tafels dekken en afruimen. Ik vertel je er graag meer over in een gesprek.

Werktijden
Dit is in overleg maar je bent minimaal 2 dagdelen in de week beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
Je werkt met samen in een team, wat het werk gezellig maakt. Je ontmoet mensen vanuit de hele wereld, en elke dag is anders. De Meevaart biedt begeleiding en diverse trainingen en er worden regelmatig gezellige vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd. Daarnaast bieden wij koffie en thee en tijdens een dagshift bieden we een gezamenlijke lunch en tijdens een avondshift een avondmaaltijd uit het buurtrestaurant. Ook krijg je een vrijwilligerscontract en is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?
Met jouw gastvrijheid en behulpzaamheid tover je een lach op het gezicht van de bezoekers van De Meevaart. Mede door jouw inspanning kan De Meevaart een ontmoetingsplek zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar veel maatschappelijke initiatieven hun plek vinden en tal van activiteiten georganiseerd worden.

Interesse?
Neem contact op of kom langs en stuur jouw CV naar koken@meevaart.nl. Contactpersoon voor deze functie is Gerrit Jan Smit (Keukencoordinator). Hij is aanwezig op donderdag en vrijdag en bereikbaar via mail of telefonisch 020-3319131.

Organisatie
De Meevaart
Ingangsdatum
In overleg
Deel dit: