Vacature/hulpvraag

Teamleider vrijwilligers gezocht!

Geplaatst op 13 februari 2024, 00:00 uur
Illustration

Vrijwilliger gezocht: Teamleider vrijwilligers

Houd jij van aanpakken en help je graag mensen? Ben je gastvrij en een echte teamspeler? Vind je het leuk om anderen wat te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over De Meevaart
De Meevaart is een veilige en uitnodigende ontmoetingsplek voor iedereen. Een bruisende en inspirerende broedplaats die iedereen weet te vinden en waar niemand tussen wal en schip belandt. Door ruimte te bieden voor ontmoeting en ontwikkeling, en door samenwerkingen tot stand te laten komen, worden kansen gecreëerd en benut.

Wie zoeken wij
Als vrijwilliger wil je graag iets doen voor een ander. Je vindt het leuk om een rol te spelen in je buurt. Of je wilt ervaring opdoen met werk. De Meevaart is een geschikte plek, waar je jouw talenten als vrijwilliger kunt inzetten. We zoeken enthousiaste buurtbewoners die van aanpakken houden, goede sociale vaardigheden hebben, stressbestendig en gastvrij zijn, het leuk vinden anderen wat te leren en hiervoor ook het geduld hebben. Als Teamleider vrijwilligers ben je samen met je collega vrijwilligers het visitekaartje van De Meevaart.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend van het begeleiden van vrijwilligers tot het uitschenken van een kopje koffie en het beheren en schoonmaken van het gebouw. Begeleider vrijwilligers Luc van de Sant vertelt je er graag meer over in een gesprek. Je bent een belangrijke spil binnen de dagelijkse gang van zaken bij De Meevaart.

Werktijden
Dit is in overleg maar je bent minimaal 2 dagen in de week beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
Je werkt met samen in een team, wat het werk gezellig maakt. Je ontmoet mensen vanuit de hele wereld, en elke dag is anders. De Meevaart biedt begeleiding en diverse trainingen en er worden regelmatig gezellige vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd. Daarnaast bieden wij koffie en thee en tijdens een dagshift bieden we een gezamenlijke lunch en tijdens een avondshift een avondmaaltijd uit het buurtrestaurant. Ook krijg je een vrijwilligerscontract en is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?
Door jouw inzet kun je collega vrijwilligers zien groeien en geef je mensen meer zelfvertrouwen.  Mede door jouw inspanning kan De Meevaart een ontmoetingsplek zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar veel maatschappelijke initiatieven hun plek vinden en tal van activiteiten georganiseerd worden. Daarnaast wordt je onderdeel van de Meevaart Community en werk je op een plek waar meedoen, elkaar ontmoeten, jezelf verder ontwikkelen, leren, en het in de praktijk brengen van je ideeën centraal staan. Waar je mogelijkheden centraal staan en niet je belemmeringen. Waar je eigen belang en maatschappelijk belang kan laten samengaan.

Interesse?
Neem contact op of kom langs en stuur jouw CV naar begeleiding@meevaart.nl. Contactpersoon voor deze functie is Luc van de Sant (Begeleiding vrijwilligers). Hij is aanwezig op maandag t/m donderdag en bereikbaar via mail of telefonisch 020-3319131. 

Organisatie
De Meevaart
Ingangsdatum
In overleg
Deel dit: